DIY Koningsdag kleding: oranje sterren shirt

Het is alweer bijna Koningsdag Een shirt of trui voor Koningsdag kun je natuurlijk in de winkel kopen, maar een DIY shirt zelf maken met oranje sterren is leuker 🙂

DIY sterren shirt voor Koningsdag

Ik gebruikte een trui die op zich hartstikke mooi was, behalve dan dat er overal kleine vlekjes op zaten. Door de sterren zijn ze niet meer zichtbaar. Heb je geen oude trui, dan koop je bijvoorbeeld bij H&M een longsleeve met Bretonse strepen.

DIY sterren shirt voor Koningsdag

De sterren maakte ik van oranje flockfolie, dat je bijvoorbeeld kunt kopen bij Bol.com. De sterren drukte ik uit met een pons, te koop bij hobbywinkels, zoals bij Bol.com en bij Pipoos.

Een pons is niet voor flockfolie bedoeld, dus kan kapot gaan, maar dat valt bij mij tot nu toe wel mee. Vervolgens de sterren opstrijken, de glimmende laag verwijderen en je bent klaar!


Meer inspiratie voor Koningsdag


Alles over Koningsdag met kids

Op Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor Koningsdag: inspiratie om te knutselen, diy ideeën voor kleding, tips wat je allemaal kunt doen op Koningsdag, tips voor wat je kunt verkopen op de vrijmarkt, tips om leuke dingen te kopen op de vrijmarkt, een interessant boek over het Koningshuis en nog heel veel meer, snel verder lezen dus!

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids