Doen alsof: samen lunchen met je eigen speelgoed broodtrommel

Zo schattig, kinderen die rollenspellen spelen. Onze dreumes is er net mee begonnen. Eindeloos komt ze aanzetten met het theeserviesje, dan schenkt ze een kopje thee in en reikt het aan. Onze peuter speelt het spel graag mee, eindelijk kan hij echt met zijn zusje spelen.
Doen alsof: samen lunchen met je eigen speelgoed broodtrommel
We hebben nu een nieuwe aanwinst: de broomtrommel van Fisher Price. Een lunchbox met een appel, stukje kaas, pakje sinaasappelsap en een boterham, die je er eindeloos uit kunt halen en er weer in stoppen (een hele prestatie voor een dreumes). Als je het eten en drinken terugstopt vertelt de lunchbox je er wat over, bijvoorbeeld dat het sinaasappelsap heet en dat het oranje is en welk geluid erbij hoort als je het drinkt.

Doen alsof: samen lunchen met je eigen speelgoed broodtrommel

Als je op de knop drukt hoor je allerlei liedjes over cijfers, vormen en meer. Als je de broodtrommel open en dicht doet zegt hij ook van alles. Leuk én leerzaam dus. Gelukkig heeft het volume twee standen, wel zo fijn als je even met iemand wil praten! En ja, net als jij had ik me voorgenomen nooit geluidsspeelgoed te gaan kopen, maar oh wat blijken de kinderen het leuk te vinden. En eerlijk gezegd: met liedjes op de achtergrond kun je veel beter praten dan met een jengelende peuter 🙂Doen alsof: samen lunchen met je eigen speelgoed broodtrommel

Onze dreumes begon meteen enthousiast alles uit de broomtrommel te halen. Toen ze ontdekte dat je de appel, kaas, sinaasappelsap en boterham ook kunt uitdelen aan de rest van de familie kon ze haar geluk niet op. En nadat ze merkte dat de lachende lunchbox ook nog liedjes kan afspelen was ze helemaal tevreden. De peuter ook trouwens, ook op hem hebben deze liedjes nog een magische aantrekkingskracht. Ik vermoed dat deze lunchtrommel dus heel vaak mee gaat als we de deur uitgaan!

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids