Een oud kastje opknappen voor de babykamer en kinderkamer

Op onze kinderkamer staat een heel schattig oud kastje, dat ooit op mijn kinderkamer stond. Door een oud kastje op te knappen staat het weer heel leuk op de kinderkamer. 

Het kastje was wel wat verouderd, dus moest geschilderd worden. In ons geval wordt het dan meestal wit. Om het kastje op te vrolijken hebben we porseleinen knoppen gekocht, wij kochten ze ergens in een kinderwinkel, ik weet niet eens meer precies waar, maar je kunt ze ook online kopen, bijvoorbeeld bij Porseleinenknoppen.nl.

Een oud kastje opknappen voor de babykamer en kinderkamer pimpen

De plankjes in de kast hebben we niet geschilderd, maar bekleed met plastic tafelzeil, in dit geval gekocht bij Nijhof in Baarn. Dat scheelt enorm veel werk, plankjes verven is echt een rotklus, en is bovendien makkelijk schoon te maken.

Bij ons zijn bijna alle grote dingen wit en de accessoires gekleurd, maar het is ook heel cool om een kast in een knal kleur te schilderen.

Als je geen oud kastje hebt kun je bijeen kringloop vast een kastje vinden dat precies past in jouw huis. Zo kochten we ooit een oud dressoir bij een kringloop, dat nu al jaren dienst doet in zijn nieuwe witte jasje.

Verder lezen? 

wpid-binnenkijker-de-babykamer-van-fiona-robert.jpg.jpeg Dieren als thema voor een stijlvolle babykamer en kinderkamer Een gedeelde kinderkamer voor een jongen en een meisje Boekentip: het Mini Woonboek, voor kinderkamer inspiratie diy vlaggetjes DIY: dekentje of sprei maken voor baby of peuter Verjaardagsballonnen Het strand als thema voor de kinderkamer of babykamer 101 organizing tips voor een opgeruimd huis met kids  Babykamer en kinderkamer met uiltjes en bomen Handig voor op de kinderkamer een rekje voor de babykleding Van een oude legerkist een speelgoedkist maken voor kinderkamer of babykamer Babykamer en kinderkamer in wit, petrol, turkoois, grijsblauw, mint, donkergroen en grijs Vintage look peuterbed voor stoere kinderkamer

Sinterklaas tips

Op zoek naar leuke tips voor Sinterklaas? Je vindt hier heel veel ideeën om te knutselen, surprises, lekkere recepten, intochten en andere uitjes, cadeautips en nog veel meer.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids