Een oud kastje opknappen voor de babykamer en kinderkamer

Op onze kinderkamer staat een heel schattig oud kastje, dat ooit op mijn kinderkamer stond. Door een oud kastje op te knappen staat het weer heel leuk op de kinderkamer. 

Het kastje was wel wat verouderd, dus moest geschilderd worden. In ons geval wordt het dan meestal wit. Om het kastje op te vrolijken hebben we porseleinen knoppen gekocht, wij kochten ze ergens in een kinderwinkel, ik weet niet eens meer precies waar, maar je kunt ze ook online kopen.

Een oud kastje opknappen voor de babykamer en kinderkamer pimpen

De plankjes in de kast hebben we niet geschilderd, maar bekleed met plastic tafelzeil. Dat scheelt enorm veel werk, plankjes verven is echt een rotklus, en is bovendien makkelijk schoon te maken.

Bij ons zijn bijna alle grote dingen wit en de accessoires gekleurd, maar het is ook heel cool om een kast in een knal kleur te schilderen.

Als je geen oud kastje hebt kun je bijeen kringloop vast een kastje vinden dat precies past in jouw huis. Zo kochten we ooit een oud dressoir bij een kringloop, dat nu al jaren dienst doet in zijn nieuwe witte jasje.

Meivakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de meivakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met meivakantie activiteiten. Leuke dingen voor binnen en buiten en voor uit en thuis.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids