Filmtip: De Hazenschool

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Er is een toffe nieuwe film in de bios, waar je meteen een lentegevoel van krijgt: De Hazenschool. Het is een vrolijk Paas avontuur over een haas uit de stad, die eerst niks van de Hazenschool wil hebben, maar uiteindelijk de grote held blijkt te zijn. Wij keken deze film alvast en én ik mag kaartjes weggeven!

Filmtip: De Hazenschool, een vrolijk avontuur met pasen

Deze vrolijke avonturenfilm (6+) is gebaseerd op de Duitse klassieker Die Häschenschule van Fritz Koch-Gotha en Albert Sixtus. Haas Max woont in de stad en probeert indruk te maken op de coolste bende van de stad. Hij springt op een modelvliegtuig dat op hol slaat en stort neer in het bos. Nadat hij ontsnapt is aan vossen komt hij terecht op een bijzondere plek: de Hazenschool. Op de Hazenschool leren jonge hazen hoe ze paashaas worden.

Filmtip: De Hazenschool, een vrolijk avontuur met pasen

Hartstikke leuk, maar Max wil het liefst direct terug naar de stad. Dat lukt niet meteen, want zijn vliegtuig is kapot en de vossen liggen buiten de poort van de Hazenschool op de loer. Langzaam gaat Max toch onderdeel uitmaken van de Hazenschool en leert de magie van de paashazen. Madame Hermione ziet een groot talent in hem en Emmi wordt zijn vriendinnetje, maar niet alle hazen vinden hem meteen leuk.

Filmtip: De Hazenschool, een vrolijk avontuur met pasen

Dan blijkt dat de vossen het magische Gouden Ei van de Hazenschool willen stelen, waardoor Pasen in gevaar is. Wat Madame Hermione al wist is waar, Max is degene die de Hazenschool kan redden, zodat alle kinderen ook dit jaar weer paaseieren zullen vinden!

Filmtip: De Hazenschool, een vrolijk avontuur met pasen

Ik keek de film samen met mijn zoon, we vonden de film allebei erg mooi. De film is een spannend avontuur, maar heeft veel meer. De film is prachtig tekenend, van de kleuren krijg je meteen een lente gevoel. De film zit ook vol met mooie thema’s: vriendschap, het verschil tussen de stad en de provincie, de rol van het individu in een groep en solidariteit. Absoluut een aanrader om in de bios te gaan bekijken dus! Op Film.nl kun je precies zien wanneer de film bij jou in de buurt draait. Onderstaande trailer is leuk om te zien hoe de film er uitziet.

Super leuk: ik mag twee sets van vier vrijkaartjes weggeven voor de film De Hazenschool. De vrijkaartjes kun je gebruiken in alle bioscopen in Nederland waar de film draait.

Dit moet je doen:
*Vul via het deelnameformulier je naam en emailadres in
*Vul in waarom jij vier kaartjes wil winnen
*Schrijf je via het deelnameformulier in voor de nieuwsbrief, alleen nieuwsbrieflezers kunnen deelnemen

Deze winactie loopt tot en met zondag 25 februari 2018. Na afloop van de winactie neem ik via email contact op met de winnaars, zodat ik ze de kaartjes kan toesturen. Als de winnaar binnen 24 uur niet reageert kan ik besluiten om een nieuwe winnaar te kiezen.

Update: er deden super veel lezers mee met deze winactie, jullie vonden de film duidelijk net zo leuk als wij! De winnaressen van de filmkaartjes zijn Francis en Esther, zij hebben een mail ontvangen.

***deze winactie is afgelopen***

Door deelname aan winacties van Leukmetkids.nl ga je akkoord met de volgende voorwaarden:
*Prijzen worden beschikbaar gesteld door externe bedrijven. Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat winnaars hun prijs naar tevredenheid en op tijd zullen ontvangen, maar ben niet verantwoordelijkheid voor leveringsproblemen of externe bedrijven die afspraken niet nakomen.
*Adresgegevens en mailadressen zal ik alleen aan andere bedrijven doorgeven als dat nodig is voor het versturen van de prijs.
*De voornaam van de winnaars maak ik bekend in het artikel, daarnaast ontvangen de winnaars een email.

Zoek je meer leuke prijsvragen? Kijk eens op Prijsvragengala.nl.

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Nieuw op Leuk met kids blog

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.