Filmtip: Ernest & Célestine


Er is een schattige nieuwe film in de bios: Ernest & Célestine. Het is zo’n fijne winterfilm vol sneeuw, waar je heel vrolijk van wordt. Wij keken deze film alvast!

Ernest & Célestine bestaat uit vier losse filmpjes, dat is fijn voor de concentratie van kleintjes. De film is daarom leuk voor peuters, kleuters en kinderen in de onderbouw van de basisschool. Onze beide kids vonden de film heel erg leuk en ik zelf ook, het is zo’n fijne feelgood tekenfilm met prachtige pastelkleurige tekeningen.

Filmtip: Ernest & Célestine ☆ met winactie

Filmtip: Ernest & Célestine

Ernest is een beer die altijd honger heeft, graag muziek maakt en soms een beetje knorrig is. Het muisje Célestine is heel vrolijk en vastberaden, maar juist daarom zijn ze zo’n leuk duo. Wat ik niet wist: de film is gebaseerd op de prentenboeken van de Belgische Gabrielle Vincent (te koop bij Bol.com). De tekeningen deden mij denken aan het Franse platteland, met idyllische landhuizen.

Filmtip: Ernest & Célestine

Het eerste filmpje gaat over het muizenfeest, waar Ernest veel zin in heeft, maar de berenbuurvrouw mevrouw Tulp ziet zoals altijd allemaal bezwaren. Dat komt natuurlijk goed, iedereen danst mee met de muizendans, ook onze kids dansen mee voor het scherm 🙂 In het tweede filmpje raakt de knop van de accordeon van Ernest kwijt. Célestine gaat op zoek en vindt de knop bij de Groene Muis, die bij nader inzien best aardig blijkt.

Filmtip: Ernest & Célestine

In het derde filmpje ontfermt het duo zich over het geadopteerde wilde gansje Bibi, dat nog moet leren vliegen. In het vierde filmpje is er een flinke sneeuwstorm, terwijl Célestine koekjes voor Ernest wil bakken voordat hij aan zijn winterslaap kan beginnen. Ook dat komt natuurlijk goed.

Filmtip: Ernest & Célestine

Wij vinden Ernest en Célestine absoluut een aanrader voor de voorjaarsvakantie! De film draait in meer dan 40 bioscopen in Nederland, op de site van Periscoop kun je zien waar.

Erg leuk, ik mag twee sets van vier kaartjes cadeau geven, met bij iedere set een sneeuwbol van Ernest en Célestine! De vrijkaartjes kun je gebruiken in alle bioscopen in Nederland waar de film draait. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en laat via onderstaand formulier weten waarom jij graag deze set zou willen winnen. Wie weet winnen jullie deze mooie prijs! Deze winactie loopt tot en met zondag 10 februari.

Update: de winnaars zijn bekend: Marloes en Nathalie kunnen met hun kids naar Ernest en Célestine!

Stap 1: schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hiermee ontvang je maximaal twee keer peer maand de nieuwsbrief van Leuk met kids, vol inspiratie én winacties. Alleen nieuwsbrieflezers kunnen deelnemen aan deze winactie, als je de nieuwsbrief al ontvangt kun je stap 1 en 2 overslaan.

Stap 2: bevestig je inschrijving

Ga naar je emailbox, open de mail van Leuk met kids blog en bevestig je inschrijving. Heb je niks ontvangen, dan zit de mail misschien in je spam folder.

Stap 3: neem deel aan de actie
Filmtip: Ernest & Célestine

Door deelname aan winacties van Leukmetkids.nl ga je akkoord met de volgende voorwaarden:
*Na afloop van de winactie neem ik via email contact op met de winnaars. Als de winnaar binnen 24 uur niet reageert kan ik besluiten nieuwe winnaar te kiezen.
*De voornaam van de winnaars maak ik bekend in dit artikel.
*Prijzen worden beschikbaar gesteld door externe bedrijven. Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat winnaars hun prijs naar tevredenheid en op tijd zullen ontvangen, maar ben niet verantwoordelijkheid voor leveringsproblemen of externe bedrijven die afspraken niet nakomen.
*Adresgegevens en mailadressen zal ik alleen aan andere bedrijven doorgeven als dat nodig is voor het versturen van de prijs.

Zoek je meer leuke prijsvragen? Kijk eens op Prijsvragengala.nl.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.