Filmtip: Rita & Krokodil deel 3 in de bios

Deze kerst kun je in de bios naar deel 3 van Rita & Krokodil, de schattige Deense tekenfilm voor peuters en kleuters, gebaseerd op de gelijknamige prentenboeken. Vanaf 13 december kun je de film in de bios bekijken.

De film gaat over de vierjarige Rita en haar (denkbeeldige) vriend Krokodil, die bij haar thuis in de badkuip woont. De enthousiaste kleuter Rita is onafscheidelijk van Krokodil, die altijd honger heeft en niet praat maar wel altijd een oplossing heeft voor Rita. De twee beleven samen mooie avonturen. Het is echt zo’n schattige film, met prachtige tekeningen en mooie muziek.

Filmtip: Rita & Krokodil deel 3 in de bios

Ook dit keer beleven Rita & Krokodil weer allerlei alledaagse kinderavonturen. Het duo gaat skiën, op kasteelbezoek, eendjes voeren, in de tuin van oma een high tea organiseren, zich verkleden met Halloween, het croquetspel proberen onder de knie te krijgen, prinses en koning spelen, kerstkoekjes bakken en samen oud & nieuw vieren.

Filmtip: Rita & Krokodil deel 3 in de bios ★ met winactie

Rita en Krokodil is heel leuk voor peuters en kleuters, zelfs al vanaf een jaar of twee, tot en met een jaar of zes. De korte filmpjes passen goed bij de concentratie van kleintjes. Dochterlief van 4 heeft alle delen gezien en zingt de tune inmiddels mee, zij is gek op Rita en Krokodil. Op de site van Twinfilm kun je zien in welke bioscopen de film draait en je kunt er ook een kleurplaat downloaden.

Erg leuk, ik mag twee sets van vier kaartjes cadeau geven! De vrijkaartjes kun je gebruiken in alle bioscopen in Nederland waar de film draait. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en laat via onderstaand formulier weten waarom jij graag vier kaartjes zou willen winnen. Wie weet kunnen jullie naar Rita & Krokodil deze kerst! Deze winactie loopt tot en met woensdag 12 december.

Update: de winnaars zijn bekend: Eva en Fenna kunnen met hun kids naar Rita en Krokodil 3 deze kerstvakantie!

Rita & Krokodil deel 1, 2 en 3 zijn inmiddels te koop bij Bol.com.

Op Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor kerst: ideeën voor het kerstdiner thuis en op school, de mooiste kindvriendelijke kerstbomen en kersthangers, boekentips, tips voor TV en YouTube, heel veel DIY en knutselideeën, leuke uitjes in de kerstvakantie en nog heel veel meer.

Meivakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de meivakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met meivakantie activiteiten. Leuke dingen voor binnen en buiten en voor uit en thuis.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids