Filmtip: Rita & Krokodil deel 3 in de bios


Deze kerst kun je in de bios naar deel 3 van Rita & Krokodil, de schattige Deense tekenfilm voor peuters en kleuters, gebaseerd op de gelijknamige prentenboeken. Vanaf 13 december kun je de film in de bios bekijken en ik mag kaartjes weggeven!

De film gaat over de vierjarige Rita en haar (denkbeeldige) vriend Krokodil, die bij haar thuis in de badkuip woont. De enthousiaste kleuter Rita is onafscheidelijk van Krokodil, die altijd honger heeft en niet praat maar wel altijd een oplossing heeft voor Rita. De twee beleven samen mooie avonturen. Het is echt zo’n schattige film, met prachtige tekeningen en mooie muziek.

Filmtip: Rita & Krokodil deel 3 in de bios

Ook dit keer beleven Rita & Krokodil weer allerlei alledaagse kinderavonturen. Het duo gaat skiën, op kasteelbezoek, eendjes voeren, in de tuin van oma een high tea organiseren, zich verkleden met Halloween, het croquetspel proberen onder de knie te krijgen, prinses en koning spelen, kerstkoekjes bakken en samen oud & nieuw vieren.

Filmtip: Rita & Krokodil deel 3 in de bios ★ met winactie

Rita en Krokodil is heel leuk voor peuters en kleuters, zelfs al vanaf een jaar of twee, tot en met een jaar of zes. De korte filmpjes passen goed bij de concentratie van kleintjes. Dochterlief van 4 heeft alle delen gezien en zingt de tune inmiddels mee, zij is gek op Rita en Krokodil. Op de site van Twinfilm kun je zien in welke bioscopen de film draait en je kunt er ook een kleurplaat downloaden.

Erg leuk, ik mag twee sets van vier kaartjes cadeau geven! De vrijkaartjes kun je gebruiken in alle bioscopen in Nederland waar de film draait. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en laat via onderstaand formulier weten waarom jij graag vier kaartjes zou willen winnen. Wie weet kunnen jullie naar Rita & Krokodil deze kerst! Deze winactie loopt tot en met woensdag 12 december.

Update: de winnaars zijn bekend: Eva en Fenna kunnen met hun kids naar Rita en Krokodil 3 deze kerstvakantie!

Stap 1: schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hiermee ontvang je maximaal twee keer peer maand de nieuwsbrief van Leuk met kids, vol inspiratie én winacties. Alleen nieuwsbrieflezers kunnen deelnemen aan deze winactie, als je de nieuwsbrief al ontvangt kun je stap 1 en 2 overslaan.

Stap 2: bevestig je inschrijving

Ga naar je emailbox, open de mail van Leuk met kids blog en bevestig je inschrijving. Heb je niks ontvangen, dan zit de mail misschien in je spam folder.

Stap 3: neem deel aan de actie
Door deelname aan winacties van Leukmetkids.nl ga je akkoord met de volgende voorwaarden:
*Na afloop van de winactie neem ik via email contact op met de winnaars. Als de winnaar binnen 24 uur niet reageert kan ik besluiten nieuwe winnaar te kiezen.
*De voornaam van de winnaars maak ik bekend in dit artikel.
*Prijzen worden beschikbaar gesteld door externe bedrijven. Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat winnaars hun prijs naar tevredenheid en op tijd zullen ontvangen, maar ben niet verantwoordelijkheid voor leveringsproblemen of externe bedrijven die afspraken niet nakomen.
*Adresgegevens en mailadressen zal ik alleen aan andere bedrijven doorgeven als dat nodig is voor het versturen van de prijs.

Zoek je meer leuke prijsvragen? Kijk eens op Prijsvragengala.nl.

Op Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor kerst: ideeën voor het kerstdiner thuis en op school, de mooiste kindvriendelijke kerstbomen en kersthangers, boekentips, tips voor TV en YouTube, heel veel DIY en knutselideeën, leuke uitjes in de kerstvakantie en nog heel veel meer, snel verder lezen dus!

 

 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.