Gezonde traktatie voor school: fruit jojo’s


Bij ons op school mag er geen snoep worden getrakteerd. Hartstikke goed, maar wat moet je dan wel trakteren? Van cadeautjes uitdelen ben ik niet zo’n fan, dat is al snel goedkope plastic rommel die thuis wordt weggegooid. Wij gingen dit jaar voor gedroogd fruit, een soort rozijntjes, maar dan anders 😉

Gezonde traktatie voor school: fruit jojo's - Bear fruit yoyo

We kochten Bear fruit yoyo’s bij Albert Heijn in de smaken aardbei, appel en mango. Zoals de naam al zegt: het is een soort opgerolde plat fruitlint, een jojo dus.

Gezonde traktatie voor school: fruit jojo's - Bear fruit yoyo

In een zakje zitten twee jojo’s en een verzamelkaartje, in een pak zitten vijf zakjes. Ze zijn ook lactosevrij en glutenvrij, fijn als er kids met een allergie in de klas zitten.

Gezonde traktatie voor school: fruit jojo's - Bear fruit yoyo

We stopten de zakjes in een mand, die ik kort geleden bij een kringloopwinkel vond, vanaf nu is dit onze traktatie mand 🙂 Om het hengsel van de mand wikkelde ik linten en ik knoopte er een paar ballonnen aan.

Gezonde traktatie voor school: fruit jojo's - Bear fruit yoyo

Zoonlief vond het een top idee, nu mag hij tóch iets te snoepen uitdelen: “Want gedroogd fruit is gezond mama!” En met de versierde mand was hij ook helemaal blij, hij is super vrolijk toch?

Traktaties voor kinderen op crèche of schoolWil je nog meer traktatie ideeen zien? Kijk dan even naar dit artikel met traktaties voor kinderen op crèche of school.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.