Handig met slecht weer: een inklapbare glijbaan in de huiskamer

Handig met slecht weer: een inklapbare glijbaan in de huiskamer

Vind je het lastig om je kinderen met slecht weer binnen te vermaken? Een inklapbare glijbaan in de huiskamer is ideaal. 

Goed, de herfst is begonnen… Het heeft wel iets gezelligs, om je terug te trekken in je huis en buiten dikke druppels op het raam te zien. Maar met een peuter is het wat minder, die zijn vaak veel gezelliger als ze hun energie kwijt kunnen. En om met die peuter in een hoosbui naar de speeltuin te gaan is niet altijd een succes.

De oplossing bleek heel simpel: een inklapbare glijbaan voor regenachtige dagen binnen in de huiskamer. Zoonlief is dolenthousiast over die glijbaan, elk kwartier gaat hij er een paar keer op en af, keert weer terug naar zijn auto’s en treinen en even later gaat hij weer op de glijbaan. Het enige waar je op moet letten is dat er om de glijbaan voldoende ruimte is om “veilig” te vallen. En eventueel je vloer beschermen met bijvoorbeeld een yoga mat.

Handig met slecht weer: een inklapbare glijbaan in de huiskamer
Nou zul je zeggen: het is best lelijk zo’n glijbaan in je huis en dat is ontegenzeggelijk waar, alhoewel blauw en groen in ons huis best ok staan, maar dit was dan ook dit was een van de meest beschaafde qua kleur. Bovendien kan de glijbaan worden ingeklapt en opgeborgen 🙂 De glijbaan van Little Tikes hebben we bij Bol.com gekocht. Sterkte met dit weer!

Heb je onze zomervakantie tips al gezien? Heel veel leuke tips, voor thuis en op vakantie. zomervakantie tips