Handig met slecht weer: een inklapbare glijbaan in de huiskamer

Voor jou gespot: het leukste buitenspeelgoed voor deze zomer - glijbaan

Vind je het lastig om je kinderen met slecht weer binnen te vermaken? Een inklapbare glijbaan in de huiskamer is ideaal. 

Goed, de herfst is begonnen… Het heeft wel iets gezelligs, om je terug te trekken in je huis en buiten dikke druppels op het raam te zien. Maar met een peuter is het wat minder, die zijn vaak veel gezelliger als ze hun energie kwijt kunnen. En om met die peuter in een hoosbui naar de speeltuin te gaan is niet altijd een succes.

De oplossing bleek heel simpel: een inklapbare glijbaan voor regenachtige dagen binnen in de huiskamer. Zoonlief is dolenthousiast over die glijbaan, elk kwartier gaat hij er een paar keer op en af, keert weer terug naar zijn auto’s en treinen en even later gaat hij weer op de glijbaan. Het enige waar je op moet letten is dat er om de glijbaan voldoende ruimte is om “veilig” te vallen. En eventueel je vloer beschermen met bijvoorbeeld een yoga mat.
20130911-122650.jpg
Nou zul je zeggen: het is best lelijk zo’n glijbaan in je huis en dat is ontegenzeggelijk waar, alhoewel blauw en groen in ons huis best ok staan, maar dit was dan ook dit was een van de meest beschaafde qua kleur. Bovendien kan de glijbaan worden ingeklapt en opgeborgen 🙂 De glijbaan van Little Tikes hebben we bij Bol.com gekocht. Sterkte met dit weer!


🎪 101 tips om de kids thuis te vermaken tijdens de Corona uitbraak
Update: kids hotspots & musthaves
💌 Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.