Helemaal niet zo gek met slecht weer: een inklapbare glijbaan in de huiskamer

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Goed, de herfst is begonnen… Het heeft wel iets gezelligs, om je terug te trekken in je huis en buiten dikke druppels op het raam te zien. Maar met een peuter is het wat minder, die zijn vaak veel gezelliger als ze hun energie kwijt kunnen. En om met die peuter in een hoosbui naar de speeltuin te gaan is niet altijd een succes. De oplossing bleek heel simpel: een inklapbaar glijbaantje voor regenachtige dagen binnen. Zoonlief is dolenthousiast over die glijbaan, elk kwartier gaat hij er een paar keer op en af, keert weer terug naar zijn auto’s en treinen en even later gaat hij weer op de glijbaan. Het enige waar je op moet letten is dat er om de glijbaan voldoende ruimte is om “veilig” te vallen. En eventueel je vloer beschermen met bijvoorbeeld een yoga mat.
20130911-122650.jpg
Nou zul je zeggen: het is best lelijk zo’n glijbaan in je huis en dat is ontegenzeggelijk waar, alhoewel blauw en groen in ons huis best ok staan, maar dit was dan ook dit was een van de meest beschaafde qua kleur. Bovendien kan de glijbaan worden ingeklapt en opgeborgen 🙂 De glijbaan van Little Tikes hebben we bij Bol.com gekocht. Sterkte met dit weer!

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Add your Biographical Info and they will appear here.

2 Comments
Tips voor Papa's

Wij hebben exacte dezelfde glijbaan! We kregen het als cadeautje voor zoonlief z’n eerste verjaardag. In eerste instantie hadden we ook zoiets van “zo’n lelijke glijbaan in de woonkamer, liever niet”, maar als we dan zien hoeveel plezier hij eraan beleefd laten we de glijbaan maar gewoon staan. Wij hebben er inderdaad ook zachte matten onder liggen waardoor het wat veiliger is. Ook handig omdat zoonlief het helemaal spannend vindt om de glijbaan door het hele huis te duwen en dat is nu wat moeilijker ?.

Maud

Ach ja, van tevoren denk je al dat lelijke speelgoed niet te willen en uiteindelijk komt het toch omdat ze er zo leuk mee spelen 🙂 Gelukkig kun je dit ding ook af en toe een tijd wegzetten…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.