Kinderkleding zelf maken: een t-shirt met dubbele rand


Je ziet de mooiste kleding in kinderwinkels, maar niet altijd even betaalbaar. Leuk om soms te kopen en leuk om soms inspiratie op te doen. Vaak kun je een goedkoop kledingstuk heel makkelijk zelf pimpen voor hetzelfde resultaat. Ik maakte een t-shirt met dubbele rand.

Kinderkleding zelf maken: een t-shirt met dubbele rand

In kinderkledingwinkels kom ik vaak shirts tegen met aan de onderkant en bij de mouwen extra randjes, alsof er een shirt onder zit. Dat kan je ook heel makkelijk zelf. Van een oud shirt van bijvoorbeeld papa of mama kun je de rand afknippen en die in een shirt van zoonlief of dochterlief stikken. Kinderkleding zelf maken: een t-shirt met dubbele rand

Zelf kocht ik dit shirt bij H&M. Mijn zoontje is wat dunner dan de gemiddelde baby en de kleding van H&M doorgaans niet smal. Daarom heb ik er een randje aan gezet, afkomstig van een oud shirt van mijzelf, waardoor het shirt mooi zit en net wat extra’s heeft!


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Cathelijne

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.