Kinderkleding zelf maken: een t-shirt met dubbele rand

Je ziet de mooiste kleding in kinderwinkels, maar niet altijd even betaalbaar. Leuk om soms te kopen en leuk om soms inspiratie op te doen. Vaak kun je een goedkoop kledingstuk heel makkelijk zelf pimpen voor hetzelfde resultaat. Ik maakte een t-shirt met dubbele rand.

Kinderkleding zelf maken: een t-shirt met dubbele rand

In kinderkledingwinkels kom ik vaak shirts tegen met aan de onderkant en bij de mouwen extra randjes, alsof er een shirt onder zit. Dat kan je ook heel makkelijk zelf. Van een oud shirt van bijvoorbeeld papa of mama kun je de rand afknippen en die in een shirt van zoonlief of dochterlief stikken. Kinderkleding zelf maken: een t-shirt met dubbele rand

Zelf kocht ik dit shirt bij H&M. Mijn zoontje is wat dunner dan de gemiddelde baby en de kleding van H&M doorgaans niet smal. Daarom heb ik er een randje aan gezet, afkomstig van een oud shirt van mijzelf, waardoor het shirt mooi zit en net wat extra’s heeft!

Meivakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de meivakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met meivakantie activiteiten. Leuke dingen voor binnen en buiten en voor uit en thuis.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids