Kerst voor kids: de leukste kinderprogramma’s op televisie en op uitzending gemist

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Rond de kerst zijn er weer heel veel leuke kinderprogramma’s op TV. NPO ZAPP, NPO Zappelin en RTL Telekids zenden allerlei kerstprogramma’s uit. Bijna alle series besteden aandacht aan kerst, maar er zijn ook speciale films en series voor kerst. Ik zet de leukste programma’s op een rijtje! Zapp en Zappelin vind je op NPO3, Telekids vind je op RTL8. Series die al uitgezonden zijn kun je bij NPO meestal terugkijken via uitzending gemist.

Kerst voor kids: de leukste kinderprogramma's op televisie en op uitzending gemist

*Vanaf 6 december is dagelijks rond 18.00 op NPO Zapp de kerstserie Circus Noël. Via de NPO app en website kun je alle gemiste afleveringen terugkijken als je nog wil beginnen.

*23 december rond 10.00 is Roodkapje de Musical bij Telekids.

*De NPO kerstserie van vorig jaar, Alleen op de Wereld (een moderne Hollandse vertaling van de klassieker), kun je op 23 december en op 24 december om 13:00 in een bijna twee uur lange uitzending in één keer kijken.

*Ook de kerstseries van eerdere jaren zijn nog terug te kijken. Zo kun je Sam’s Kerst kijken via NPO gemist. Het gaat over de 8-jarige Sam die met zijn familie verhuist van de grote stad naar een klein dorpje. Vrolijke Kerst, over Lucas die probeert te zorgen voor een vrolijke kerst, nadat zijn opeens heel arm wordt, kun je ook zien via NPO gemist.

*23 december om 17.10 uur bij Zapp is Kerst met de Zandtovenaar.

*24 december om 9:00 wordt de film Kruimeltje uitgezonden, over een jongetje dat samen met zijn hond weet te overleven op straat. .

*24 december rond 10.00 is de film Brandweerman Sam UFO Alarm bij Telekids.

*24 december om 15:00 is de Hummimummi kerstspecial bij Zapp. Hummimummi wil samen met zijn beste vriendin Oessiepoessie een karaokespecial opnemen, maar dan krijgen ze ruzie.

*24 december om 15:40 wordt de film De reis naar de Kerstster uitgezonden bij de NPO. Deze film gaat over Sonja, die zich verstopt in het kasteel van de koning om aan dieven te ontsnappen, waar ze hem hoort vertellen over zijn dochter die in het donkere bos verdween toen zij op zoek was naar de Kerstster.

*25 december om 9:00 is de film Pietje Bell 1 bij Zapp.

*25 december om 15:30 is de film Familie kerst, over Hugo Kerst die een magische kabouter, Pixie, in huis ontdekt. Pixie kan alleen met kerst terug naar zijn eigen wereld en wil daarom een jaar bij de familie Kerst.

*26 december om 9:00 is de film Pietje Bell 2 bij Zapp.

*26 december om 10:45 is de film Pippi Langkous bij Zapp.

*26 december om 17:15 is de Familie Kerst in Kabouterland, dit keer dreigt Pixie zijn geheime krachten kwijt te raken.

*30 december om 17.45 uur is het Jeugdjournaal Jaaroverzicht bij Zapp.

*Vorig jaar heeft Kinderen voor Kinderen een nieuw kerstnummer gemaakt voor Zapp: Niets is cooler dan kerstmis. Er zijn ook dansles versies, erg leuk.

 

Op Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor kerst: ideeën voor het kerstdiner thuis en op school, de mooiste kindvriendelijke kerstbomen en kersthangers, boekentips, tips voor TV en YouTube, heel veel DIY en knutselideeën, leuke uitjes in de kerstvakantie en nog heel veel meer, snel verder lezen dus!

 

 

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Nieuw op Leuk met kids blog

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.