Kerstcadeaus inpakken met kinderen

Kerst wordt nog feestelijker met mooi ingepakte cadeaus. Daarom vind je hier heel veel inspiratie hoe je makkelijk kerstcadeaus kunt inpakken, samen met de kinderen.

Met washi of masking tape (gekocht bij de Hema) maak je makkelijk een kerstboom. Zo wordt inpakken gezellig samen knutselen.

kerstcadeaus inpakken

Dit winterse inpakpapier komt van de Hema, opgeleukt met tape en stempels.
kerstcadeaus inpakken en versieren met stempels

Sterren zijn altijd leuk, maar met kerst heb je echt reden om los te gaan.
cadeaus versieren met sterren

Met masking tape in de vorm van een kruis is een subtiele verwijzing naar kerst. De sterren maakte ik van behangstalen, van die stukjes behang die je bij de bouwmarkt meeneemt. De ster maakte ik met behulp van een pons, maar knippen kan natuurlijk ook.
kerstcadeaus inpakken

Dit cadeau kocht ik op een kerstmarkt, maar je kunt natuurlijk ook zelf een leuke kerstkaart op een cadeau plakken.
kerstcadeaus inpakken

Om deze cadeaus zat al een wit doosje heen, met washi tape wordt het vrolijk. De letters van de namen maakte ik met een ouderwetse lettertang, deze is uit een oude collectie van de Hema. Vergelijkbare tangen vind je bij Bol.com.

kerstcadeaus inpakken

Sommige cadeaus zijn vanwege hun vorm moeilijk in te pakken. Dan is een wit tasje ideaal. Met bovenstaande inpakpapier, etiketten en masking tape is het een prachtige verpakking. Met een perforator maak je gaatjes in de bovenkant om het tasje dicht te binden.
cadeau in tasje

Op Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor kerst: ideeën voor het kerstdiner thuis en op school, de mooiste kindvriendelijke kerstbomen en kersthangers, boekentips, tips voor TV en YouTube, heel veel DIY en knutselideeën, leuke uitjes in de kerstvakantie en nog heel veel meer.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids