Kerstvakantie uitje: Brandweer LEGO in het PIT + winactie

In de kerstvakantie is er een super leuk uitje voor LEGO fans: er is een Brandweer LEGO tentoonstelling in het Veiligheidsmuseum PIT. Je kunt er heel veel Brandweer LEGO in actie zien, met meer dan 100.000 steentjes. Maar je kunt ook een puzzeltocht doen, buiten voor de deur schaatsen, erwtensoep eten en warme chocolademelk drinken of gewoon de vaste collectie van van brandweer, politie en ambulance bekijken. Super tof: ik mag 4 kaartjes weggeven!

Kerstvakantie uitje: Brandweer LEGO in het PIT + winactie

Vorig jaar was er ook al een Brandweer LEGO tentoonstelling in de kerstvakantie en omdat dat zo’n succes was is er nu weer een tentoonstelling, met nieuwe incidenten en een nieuwe puzzeltocht. De tentoonstelling is te zien van 23 december 2017 tot en met 7 januari 2018 bij Veiligheidsmuseum PIT in Almere, alleen Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag is het museum gesloten.

Kerstvakantie uitje: Brandweer LEGO in het PIT + winactie

Wij gingen vorig jaar een keer naar het PIT, zoonlief en zijn vriendje vonden het echt fantastisch (ik schreef er hier een verslag van). Al die voertuigen van politie, brandweer en ambulance zijn op zich al een groot feest voor kinderen. Als dat dan er dan ook nog Lego is, dan is echt een droom voor veel jongens en meisjes.

Kerstvakantie uitje: Brandweer LEGO in het PIT + winactie

Is jouw kind ook zo gek op alles wat met Brandweer en LEGO te maken heeft en willen jullie deze tentoonstelling in de kerstvakantie bij het PIT niet missen? Laat dan via onderstaand formulier weten waarom jij 4 kaartjes wil winnen. Deze winactie liep tot en met zaterdag 16 december 2017 en is inmiddels afgesloten. De winnares is Heidi, haar zoontjes Thijs en Sem houden erg van Lego en hun papa is brandweerman, dat is natuurlijk wel heel erg toepasselijk!

***deze winactie is afgelopen***

Op Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor kerst: ideeën voor het kerstdiner thuis en op school, de mooiste kindvriendelijke kerstbomen en kersthangers, boekentips, tips voor TV en YouTube, heel veel DIY en knutselideeën, leuke uitjes in de kerstvakantie en nog heel veel meer.

 

 

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids