Kleine webwinkel in de spotlight: duurzaam kinderkleding abonnement bij Hulaaloop

Er zijn zo veel webwinkels, maar sommige zijn echt pareltjes, gespecialiseerd in iets bijzonders. In mijn rubriek “Kleine webwinkel in de spotlight” zet ik daarom af en toe zo’n bijzondere webwinkel in de spotlight. Vandaag vertellen Emma en Puck over Hulaaloop, waar je duurzame kinderkleding kunt “huren”.

Kleine webwinkel in de spotlight: duurzame kinderkleding abonnement bij Hulaaloop

“We waren tegelijk zwanger en wilden de markt van de kinderkleding veranderen, door op een duurzame manier om te gaan met kinderkleding. Tot een leeftijd van twee jaar doorlopen kinderen acht verschillende maten. In korte tijd verzamelen ouders heel veel kinderkleding, die maar kort gebruikt wordt. Met Hulaaloop hebben we daar een oplossing voor bedacht, we hebben verschillende abonnementen op kinderkleding van duurzame merken, in maat 50 tot en met 92.”

Kleine webwinkel in de spotlight: duurzame kinderkleding abonnement bij Hulaaloop

“Het werkt simpel. Meld je aan en geef de maat van je kleintje door. We stellen een mooi pakket samen met de kleding van de merken waar we een samenwerking mee hebben (Tapete, Imps & Elfs, Icecream Bandits en Little Label). Dit pakket krijg je thuisbezorgd. Wanneer je kleintje uit de kleding is gegroeid kan de kleding worden ingewisseld voor een grotere maat. Zo heb je voor ieder seizoen de juiste maat in huis en heb je altijd mooie kleding voor de kinderen. Met Hulaaloop stimuleren we hergebruik van kinderkleding, door het te gebruiken bij meerdere families. Hierdoor dragen wij een steentje bij aan het milieu.”

Kleine webwinkel in de spotlight: duurzame kinderkleding abonnement bij Hulaaloop

Wil je meer weten? Kijk dan even op de website van Hulaaloop, daar zie je de verschillende abonnementen. Ze hebben ook maandelijks een pop up, lees op hun homepage waar de volgende is en kies zelf je outfits uit. Voor mij is het helaas geen oplossing, mijn kinderen passen al niet meer in deze maten, maar ik vind het een mooi initiatief!

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids