Kleine webwinkel in de spotlight: Hout & Helden

Er zijn zo veel webwinkels, maar sommige webwinkels zijn echt pareltjes, gespecialiseerd in iets bijzonders. In mijn nieuwe rubriek “Kleine webwinkel in de spotlight” zet ik daarom af en toe zo’n bijzondere webwinkel in de spotlight. Vandaag vertelt Renee over Hout & Helden, haar webwinkel voor tweedehands houten speelgoed, boeken en spulletjes voor de kinderkamer.

Kleine webwinkel in de spotlight: Hout & Helden

“Toen ik in 2011 moeder werd ging ik op zoek naar het mooiste natuurlijke duurzame speelgoed voor mijn meisje. Ik kocht altijd al zoveel mogelijk tweedehands, dus ook voor speelgoed ging ik op zoek naar mooi speelgoed dat, soms na een beetje opknappen, nog jaren mee kon. Niet alleen om de prijs die aangenamer was, maar ook omdat er al zo veel is. Er bleek genoeg te vinden en omdat ik enorm veel plezier heb in het zoeken en ook andere ouders graag wil helpen ben ik mijn webshop begonnen: Hout & Helden.

Kleine webwinkel in de spotlight: Hout & Helden

Hout staat voor natuurlijke materialen, duurzaamheid, warmte en groei, wat ik heel belangrijk vind. Ik verkoop voornamelijk houten speelgoed maar heb nog veel meer in het assortiment. In de webshop verkoop ik speelgoed dat, ook tweedehands, een lange levensduur heeft. Helden staat voor de kinderen die het allerbelangrijkste zijn als het om spelen en speelgoed gaat. Als ouders weten wij hoe kinderen kunnen opgaan in hun spel en al spelend nieuwe dingen leren, terwijl hun fantasie geprikkeld wordt. Daarom kies ik voor speelgoed dat hier aan bijdraagt. Helden staat ook voor mensen in onze omgeving die zeer creatief zijn en waarvan we steeds meer mooie producten verkopen. Zij zijn door hun vakmanschap, liefde en aandacht in staat de meest mooie en originele dingen te maken.”

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op Hout & Helden of er wat leuks tussen zit voor jouw kids!

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids