Kleine webwinkel in de spotlight: Hout & Helden


Er zijn zo veel webwinkels, maar sommige webwinkels zijn echt pareltjes, gespecialiseerd in iets bijzonders. In mijn nieuwe rubriek “Kleine webwinkel in de spotlight” zet ik daarom af en toe zo’n bijzondere webwinkel in de spotlight. Vandaag vertelt Renee over Hout & Helden, haar webwinkel voor tweedehands houten speelgoed, boeken en spulletjes voor de kinderkamer.

Kleine webwinkel in de spotlight: Hout & Helden

“Toen ik in 2011 moeder werd ging ik op zoek naar het mooiste natuurlijke duurzame speelgoed voor mijn meisje. Ik kocht altijd al zoveel mogelijk tweedehands, dus ook voor speelgoed ging ik op zoek naar mooi speelgoed dat, soms na een beetje opknappen, nog jaren mee kon. Niet alleen om de prijs die aangenamer was, maar ook omdat er al zo veel is. Er bleek genoeg te vinden en omdat ik enorm veel plezier heb in het zoeken en ook andere ouders graag wil helpen ben ik mijn webshop begonnen: Hout & Helden.

Kleine webwinkel in de spotlight: Hout & Helden

Hout staat voor natuurlijke materialen, duurzaamheid, warmte en groei, wat ik heel belangrijk vind. Ik verkoop voornamelijk houten speelgoed maar heb nog veel meer in het assortiment. In de webshop verkoop ik speelgoed dat, ook tweedehands, een lange levensduur heeft. Helden staat voor de kinderen die het allerbelangrijkste zijn als het om spelen en speelgoed gaat. Als ouders weten wij hoe kinderen kunnen opgaan in hun spel en al spelend nieuwe dingen leren, terwijl hun fantasie geprikkeld wordt. Daarom kies ik voor speelgoed dat hier aan bijdraagt. Helden staat ook voor mensen in onze omgeving die zeer creatief zijn en waarvan we steeds meer mooie producten verkopen. Zij zijn door hun vakmanschap, liefde en aandacht in staat de meest mooie en originele dingen te maken.”

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op Hout & Helden of er wat leuks tussen zit voor jouw kids!


volg Leuk met kids ook op instagram
Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌  Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.gastblogger

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.