Onbreekbaar melamine en bamboe kinderservies

Melamine servies waar je kids én jij vrolijk van worden

Hartstikke leuk dat er met de kinderen allerlei kinderspullen het huis inkomen, maar het is ook best fijn als je huis niet oogt als een groot schreeuwerig prentenboek. Ik hoef niet zo nodig een hele collectie kinderservies met stripfiguren in mijn keuken. Een paar is leuk, vooruit, maar laten we het niet overdrijven. Daarom ben ik altijd op zoek naar leuk onbreekbaar melamine en bamboe servies, in kleuren en prints waar zowel de kids als ikzelf vrolijk van worden. Laten we zeggen een stijlvol kinderparadijs.

Ook nu de kids groter worden gebruiken we nog regelmatig melamine en bamboe kinderservies, omdat het bijna onbreekbaar is. We gebruiken ze vaak als ontbijtborden. Als ze zelf een boterham smeren pakken ze zelf borden, dan blijft onbreekbaar en lichtgewicht servies fijn. Aan de buitentafel gebruiken we bijna alleen maar melamine borden, want scherven op het terras zijn heel vervelend. Dus ik koop nog steeds regelmatig een leuk bordje of beker.

Melamine kinderservies

Melamine kinderservies is bijna onbreekbaar, terwijl bamboe kinderservies iets kwetsbaarder is. Ook blijft het meeste melamine servies heel mooi in de afwasmachine.

De Hema heeft altijd leuk melamine servies, zoals bovenstaande bordjes, maar er zijn nog veel meer leuke borden, mokken en kommetjes van.

Melamine servies waar je kids én jij vrolijk van worden

Melamine servies waar je kids én jij vrolijk van worden

Melamine servies waar je kids én jij vrolijk van worden

Done by deer heeft mooie dierenvormen, te koop bij Wehkamp en Bol.com.

Melamine servies waar je kids en jij vrolijk van worden

Heel veel verschillende dieren van SKIP*HOP bij Bol.com.

De leukste broodtrommels en drinkbekers voor school - Skip Hop lieveheersbeestje bij aap vlinder uil snack box

Bamboe kinderservies

Naast melamine wordt ook bamboe kinderservies steeds populairder, al is bamboe niet helemaal onbreekbaar. Het voordeel van bamboe is dat het milieuvriendelijker is. Mijn ervaring is dat niet al het bamboe servies mooi blijft in de afwasmachine.

De Hema heeft leuk bamboe servies, met kleurrijke fruit prints er op.

Onbreekbaar melamine en bamboe servies waar je kids én jij vrolijk van worden

Vrolijk bamboe servies van Engel. bij Fonq.

Melamine servies waar je kids én jij vrolijk van worden

Lees ook: De leukste kindvriendelijke strandtenten in heel Nederland