Met een handige zadelpen van je eigen fiets een mamafiets maken


Moet je per se een mamafiets kopen? Nee hoor je kunt met een handige zadelpen van je eigen fiets een mamafiets maken.

Het leek me zo leuk, fietsen met de kleine. Maar toen het kinderzitje eenmaal op mijn fiets zat bleek het bepaald geen sinecure om op en af te stappen. Eigenlijk vond ik het hartstikke eng. Vertwijfeld vroeg ik ervaren moeders om me heen of ik nou zo’n muts ben of die fiets zo krap. Gelukkig was ik niet de enige en vriendinnen kwamen met de oplossing: een moederfiets. Ik heb echter al een goede fiets en de kosten en het ruimtebeslag van die mamafiets spreken me niet bepaald aan. De fietsenmaker had in eerste instantie ook niet echt een andere oplossing, maar na wat doorzeuren van mijn kant bleken er wel degelijk andere oplossingen.
Met een handige zadelpen van je eigen fiets een mamafiets maken
De uiteindelijke oplossing vind ik geniaal: een zadelpen van Steco, te koop bij Bol.com, waardoor je zadel wat naar achter komt te staan en je dus meer ruimte hebt tussen je zadel en je kind.

Steco heeft nog meer handige oplossingen, die voor mijn fiets niet werken, maar voor jou misschien wel, zoals een stuur waar het kinderzitje in komt te zitten.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.