Met een handige zadelpen van je eigen fiets een mamafiets maken

Moet je per se een mamafiets kopen? Nee hoor je kunt met een handige zadelpen van je eigen fiets een mamafiets maken.

Met een handige zadelpen van je eigen fiets een mamafiets maken

Het leek me zo leuk, fietsen met de kleine. Maar toen het kinderzitje eenmaal op mijn fiets zat bleek het bepaald geen sinecure om op en af te stappen. Eigenlijk vond ik het hartstikke eng. Vertwijfeld vroeg ik ervaren moeders om me heen of ik nou zo’n muts ben of die fiets zo krap.

Gelukkig was ik niet de enige en vriendinnen kwamen met de oplossing: een moederfiets. Ik heb echter al een goede fiets en de kosten en het ruimtebeslag van die mamafiets spreken me niet bepaald aan. De fietsenmaker had in eerste instantie ook niet echt een andere oplossing, maar na wat doorzeuren van mijn kant bleken er wel degelijk andere oplossingen.

De uiteindelijke oplossing vind ik geniaal: een zadelpen van Steco, te koop bij Bol.com, waardoor je zadel wat naar achter komt te staan en je dus meer ruimte hebt tussen je zadel en je kind.

Meivakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de meivakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met meivakantie activiteiten. Leuke dingen voor binnen en buiten en voor uit en thuis.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids