Nostalgie: stoere Palladium kinderschoenen

Het is voor mij pure nostalgie: deze stoere Palladium kinderschoenen. Gelukkig vonden de kids ze ook heel tof. Kleine meis had de schoenen eerst en toen wilde kleine man ze ook hebben. En als je perse dezelfde schoenen wil als je kleinere zusje, dan moeten ze natuurlijk wel heel erg cool zijn 😉

Nostalgie: stoere Palladium kinderschoenen

Nostalgie: stoere Palladium kinderschoenen

Palladium schoenen werden oorspronkelijk gemaakt voor het Franse leger, geen wonder dus dat het zulke stoere kinderschoenen zijn. Ze zijn er in heel veel leuke kleuren. Met een zool in dezelfde kleur of juist een contrasterende kleur. Van katoen of van waterproof leer. Maar onze kids zijn dus beide verliefd op deze kleurrijke Palladium Pampa Pilou. Ze zijn er ook in de kleur Dubarry (koraalrood), maar dat vind ik voor de winter te besmettelijk voor onze rouwdouwers. Wij gingen voor de Sodalite Blue, lekker fel, maar je ziet er niet zo snel vlekken op.

Palladium

Deze kinderschoenen hebben naast veters ook een rits, wel zo fijn, anders moeten de juf en meester op school eindeloos wachten. Nou hebben we alleen een probleem: het is telkens flink zoeken welke schoenen van wie zijn. Dus misschien moeten we een van de twee maar een ander paar veters geven 🙂

Nostalgie: stoere Palladium kinderschoenen

Nou krijg ik zelf ook wel weer heel veel zin om Palladiums te kopen. We zouden voor het hele gezin dezelfde schoenen kunnen kopen, want ze zijn er ook voor volwassenen en ze zijn er leuk genoeg voor. Maar voor voor volwassenen kun je ook schoenen van organic cotton kopen, dus ik denk dat ik daar voor ga.

Nostalgie: stoere Palladium kinderschoenen

Verder lezen 

Op Leuk met kids vind je nog veel meer kinderkleding en inspiratie voor de het nieuwe schooljaar. Met leuke schoolspullen, rugzakken, regenjassen en gymschoenen. Maar ook met traktatie ideeën, tips voor de ochtendspits, tips tegen luizen, tips tegen griep, ideeën om je kleuter te helpen, uitleg hoe AVI nou precies werkt en nog veel meer.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids