NuNu: kindvriendelijk restaurant met speeltuin bij Deventer

Wat een idyllisch kindvriendelijk plekje is restaurant NuNu, in Schalkhaar bij Deventer. Dit Australische restaurant ligt in het groen en heeft een leuke ouderwetse speeltuin. 

Ik ben niet zo ver van Deventer opgegroeid. Mijn vader woont er nog steeds in de buurt, dus we komen er redelijk veel. Bij NuNu waren we een paar jaar geleden wel eens geweest, maar de laatste tijd waren hoorden we slechte berichten over het eten. Toen we zagen dat het restaurant een nieuwe eigenaar heeft, besloten we het weer eens te proberen. We waren blij verrast!

NuNu: kindvriendelijk restaurant met speeltuin bij Deventer

NuNu: kindvriendelijk restaurant met speeltuin bij Deventer

NuNu heeft een paar grote blikvangers. Een daarvan is de toffe ouderwetse speeltuin. Er zijn van die ijzeren klimrekken waar je als kind eindeloos in kunt klimmen. Ook met de houten toren, de familieschommel en de kabelbaan waren de kinderen lang zoet. Om de speeltuin heen staan relax stoelen, een surfplank en rieten parasols, die je het gevoel van Australië geven.

NuNu: kindvriendelijk restaurant met speeltuin bij Deventer NuNu: kindvriendelijk restaurant met speeltuin bij Deventer

Een andere opvallende blikvanger is de dome die in het gras staat, een soort grote tent. Deze kun je als groep afhuren voor een feestje. Dat lijkt me ideaal voor een feestje waar veel kinderen komen.

NuNu: kindvriendelijk restaurant met speeltuin bij Deventer container als barretjeHet eten is bij NuNu is precies wat wij graag zien bij een restaurant: niet te ingewikkeld, maar wel heel erg lekker. Zelf at ik een broccolisoep en een zomerse salade met vijgen en geitenkaas. Beide vond ik ze zo lekker dat ik het thuis een keer ga proberen te maken 🙂 Manlief genoot van een Tom Kha Kai soep en een hamburger, opa en oma gingen voor zalmgerechten, dochterlief voor een pasta Bolognese, zoonlief voor pannenkoeken, iedereen was helemaal tevreden. Ook van de typisch Australische kleurrijke sapjes van Bundaberg word ik erg vrolijk.

salade met geitenkaas en vijgen bij restaurant NuNu Bundaberg

Kindvriendelijk restaurant NuNu ligt in Schalkhaar, aan de noordkant van Deventer. Het ligt aan een drukke weg, daar heb je op zich geen last van, maar het is wel even opletten als je uit de auto stapt met jonge kinderen. Het restaurant ligt in het groen, vanaf het terras kijk je uit op het land van een boerderij. Wij zijn enthousiast en gaan zeker een keer terug!

het uitzicht op het platteland

NuNu: kindvriendelijk restaurant met speeltuin bij Deventer

Op Leuk met kids lees je regelmatig over kindvriendelijke restaurants en uitjes met kids.

Meivakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de meivakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met meivakantie activiteiten. Leuke dingen voor binnen en buiten en voor uit en thuis.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids