Pintor markers: met deze stiften kun je van alles versieren


Kijk dit is echt wat voor ons: een stift waarmee je overal mooie prints op kunt maken. De stift is geschikt voor allerlei soorten materiaal: papier, hout, glas, aardewerk, plastic, metaal en stof. Wij zitten vol met ideeën en gingen aan de slag. Ik deel ook wat tips voor het gebruik van de stiften.

Pintor markers: met deze stiften kun je van alles versieren

Pintor markers: met deze stiften kun je van alles versieren

Ik heb allerlei plannen voor leuke projecten met de stiften: voor een lampion met Sint Maarten, op een schooltas of etui, om een vlek in een kledingstuk te verbergen, om een saaie opbergbox te versieren, op een glazen potje om een waxinelichthouder te maken, om een naam ergens op te zetten, als versiering op een steen of schelp of op een houten stoel.

Ik begon met een paar gympies. Iedereen heeft met gym dezelfde gympen, met deze gestreepte neuzen raken ze vast niet meer kwijt! Ik ben wel benieuwd of het een beetje mooi blijft zitten bij zo’n gebruiksvoorwerp, maar dat gaan we zien.

Pintor markers: met stiften schoenen versieren

Dit shirt had een hartstikke leuke tekst, maar het woord SUNSHINE was verdwenen in de was… Nu is het weer duidelijk zichtbaar!

Pintor markers: met stiften een t shirt versieren

Je kent ze wel, die saaie plastic potjes waar kruiden in zitten. We maakten stippels op de pot, dat ziet er toch veel leuker uit?

Pintor markers: met stiften stiften een plantenpot versieren

Een paar tips bij het gebruik van de stiften:
*Probeer de stift eerst uit op iets ouds van hetzelfde materiaal als dat je wil bewerken, zodat je even kunt oefenen.
*De stiften zijn niet geschikt voor kleine kinderen en ook grote kinderen moeten hun kleding beschermen en onder begeleiding aan de slag, vlekken gaan er niet uit.
*Zorg dat je een kwastje bij de hand hebt en een nat doekje, om eventuele ongelukjes bij te werken, maar pas op dat je daarmee geen grote vlek maakt.
*Als je een ingewikkelde print wil maken, teken die dan indien mogelijk eerst met balpen op de juiste plek, dan kun je het daarna overtrekken.
*Leg iets onder de plek waar je werkt, om doordrukken en knoeien te voorkomen. Werk je op stof, doe dan wat keukenrol en een beetje plastic ertussen om doordrukken te voorkomen.

Pintor markers: met deze stiften kun je van alles versieren

De Pintor stiften van Pilot zijn te koop via Pilot of Bol.com, in verschillende combinaties van kleuren, ik ga ze allemaal verzamelen 😉

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.