Ruimte winnen in de keuken: schuiflades voor in je keukenkast

Toen we onze keuken uitzochten hadden we nog geen kids. Met de komst van de kids kwam er natuurlijk van alles bij in de keukenkasten. Daarom gingen we op zoek naar ruimtewinners. We vonden deze schuiflades die je zelf kunt monteren, om zo ruimte te winnen in de keuken. 

De kasten puilen natuurlijk uit met al die extra spullen. In eerst instantie lag de keuken vol met babyflessen en bakjes voor eerste hapjes. Toen die eenmaal weg konden kwamen de broodtrommels. Oh ja en cupcake vormpjes en cupcake versiersels. En nog een heleboel andere rommel.

Ruimte winnen in de keuken: schuiflades voor in je keukenkast

Lades zijn veel handiger qua ruimtegebruik dan gewone keukenkastjes. Maar ja, deurtjes vervangen voor lades is wel een duur geintje. Bovendien is je keuken niet altijd meer leverbaar. Daarom monteerden we deze schuiflades aan de binnenkant van het keukenkastje. Wij monteerden drie lades boven elkaar, er onder passen nog wat ovenschalen.

De schuiflades die wij kochten zijn van TecTake bij Bol.com, maar daar vind je ook allerlei andere merken voor lades om ruimte te winnen in de keuken. De lades die wij hebben zijn voor een kastje van 60 centimeter breed, ze zijn er ook smaller en breder.

Ruimte winnen in de keuken: schuiflades voor in je keukenkast

Ben je op zoek naar handige ideeën? Op Leuk met kids vind je nog veel meer organizing tips. Of volg ons op Instagram.

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids