Ruimte winnen in de keuken: schuiflades voor in je keukenkast


Toen we onze keuken uitzochten hadden we nog geen kids. Met de komst van de kids kwam er natuurlijk van alles bij in de keukenkasten. Daarom gingen we op zoek naar ruimtewinners. We vonden deze schuiflades die je zelf kunt monteren, om zo ruimte te winnen in de keuken. 

De kasten puilen natuurlijk uit met al die extra spullen. In eerst instantie lag de keuken vol met babyflessen en bakjes voor eerste hapjes. Toen die eenmaal weg konden kwamen de broodtrommels. Oh ja en cupcake vormpjes en cupcake versiersels. En nog een heleboel andere rommel.

Lades zijn veel handiger qua ruimtegebruik dan gewone keukenkastjes. Maar ja, deurtjes vervangen voor lades is wel een duur geintje. Bovendien is je keuken niet altijd meer leverbaar. Daarom monteerden we deze schuiflades aan de binnenkant van het keukenkastje. Wij monteerden drie lades boven elkaar, er onder passen nog wat ovenschalen.

De schuiflades die wij kochten zijn van TecTake bij Bol.com, maar daar vind je ook allerlei andere merken voor lades om ruimte te winnen in de keuken. De lades die wij hebben zijn voor een kastje van 60 centimeter breed, ze zijn er ook smaller en breder.

Ben je op zoek naar handige ideeën? Op Leuk met kids vind je nog veel meer organizing tips.

Ruimte winnen in de keuken: schuiflades voor in je keukenkast
Ruimte winnen in de keuken: schuiflades voor in je keukenkast

Ruimte winnen in de keuken: schuiflades voor in je keukenkast

Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.