Ruimtebesparend droogrek van steigerbuizen voor de eindeloze berg was

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Met de komst van kinderen verdubbelt de hoeveelheid was en altijd hangt er wat te drogen. Dit wasrek biedt uitkomst! De was hangt nooit meer in de weg, netjes boven het bad. En door de steigerbuis blijft het stijlvol!
20140603-212240-76960657.jpg
Het is heel makkelijk: koop steigerbuis van aluminium, dat roest niet. Je hangt het op met twee bijbehoren voetplaten. Het moet zo hoog boven het bad hangen dat je er goed bij kunt, maar er geen last van hebt als je in bad wil gaan.

Steigerbuizen koop je bij allerlei bouwmarkten (Praxis, Gamma, Karwei, Nijhof) of online in een webwinkel. Met een ijzerzaagje in een decoupeerzaag maak je hem makkelijk op maat.

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Nieuw op Leuk met kids blog

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.