Speelgoedtip: regenwolkje voor in het (zwem)bad

Er is speelgoed dat is fantastisch in zijn eenvoud, zoals dit wolkje. Hij stond al even op mijn wensenlijstje, dus toen ik hem ergens in een winkel tegenkwam heb ik hem gelijk gekocht. Tot grote vreugde van de kids, die het wolkje net zo fascinerend vinden als ik.
plui rain cloud regenwolk Speelgoedtip: regenwolkje voor in het (zwem)bad
Deze Pluï regenwolk (te koop bij Bol.com) heeft aan de onderkant gaatjes waaruit regendruppels vallen. Als je het wolkje onder water doet loopt het vol, als je het vervolgens boven water doet gaat het regenen, tot enorme hilariteit van de kinderen. Aan de bovenkant zit één gat, als je dat sluit door je vinger er op te leggen dan stopt het wolkje met regenen. Een super leuk en leerzaam speeltje dus! Schoonmaken is makkelijk: je kunt het wolkje openen.
plui rain ball regenbal Speelgoedtip: regenwolkje voor in het (zwem)bad
Er zijn ook regenballen in een paar vrolijke kleuren, maar persoonlijk vind ik die niet zo leuk als het wolkje.


🎪 101 tips om de kids thuis te vermaken tijdens de Corona uitbraak
Update: kids hotspots & musthaves
💌 Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.