Speelgoedtip: regenwolkje voor in het (zwem)bad

Er is speelgoed dat is fantastisch in zijn eenvoud, zoals dit wolkje. Hij stond al even op mijn wensenlijstje, dus toen ik hem ergens in een winkel tegenkwam heb ik hem gelijk gekocht. Tot grote vreugde van de kids, die het wolkje net zo fascinerend vinden als ik.
plui rain cloud regenwolk Speelgoedtip: regenwolkje voor in het (zwem)bad
Deze Pluï regenwolk (te koop bij Bol.com) heeft aan de onderkant gaatjes waaruit regendruppels vallen. Als je het wolkje onder water doet loopt het vol, als je het vervolgens boven water doet gaat het regenen, tot enorme hilariteit van de kinderen. Aan de bovenkant zit één gat, als je dat sluit door je vinger er op te leggen dan stopt het wolkje met regenen. Een super leuk en leerzaam speeltje dus! Schoonmaken is makkelijk: je kunt het wolkje openen.
plui rain ball regenbal Speelgoedtip: regenwolkje voor in het (zwem)bad
Er zijn ook regenballen in een paar vrolijke kleuren, maar persoonlijk vind ik die niet zo leuk als het wolkje.

HEMA roofdieren knutselen

Heb je roofdieren spaaractie van HEMA al gezien? We hebben er leuke knutsels mee gemaakt! Dochterlief en ik knutselden een kijkdoos voor de dieren. Vervolgens maakten zoonlief en ik stopmotion filmpjes. Ik laat je zien hoe we dat doen.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids