Strandtent Walhalla in Harderwijk aan het strand op strandeiland

Wat een leuke plek! Strandtent Walhalla in Harderwijk ligt aan het strand op strandeiland. Met terras aan het strand en een trampoline, houten speeltuin en fitness. Een leuk restaurant met kinderen en tieners.

Strandtent Walhalla in Harderwijk aan het strand op strandeiland. Wat een leuke plek! Strandtent Walhalla in Harderwijk ligt aan het strand op strandeiland. Met terras aan het strand en een trampoline, houten speeltuin en fitness. Een leuk restaurant met kinderen en tieners.

Strandtent Walhalla in Harderwijk

Hou je van een hippie achtig sfeertje? En van een plek waar je kinderen zich kunnen vermaken? Dan is strandtent Walhalla in Harderwijk op het strandeiland een heel fijn restaurant. Het ligt aan het Wolderwijd en Veluwemeer.

Het strandeiland aan het Veluwemeer in Gelderland.

Alleen de graffiti is al tof. Deze inktvis is zichtbaar vanaf het vaste land, maar verderop zie je meer street art in vrolijke kleuren.

Strandtent Walhalla in Harderwijk aan het strand op strandeiland. Wat een leuke plek! Strandtent Walhalla in Harderwijk ligt aan het strand op strandeiland. Met terras aan het strand en een trampoline, houten speeltuin en fitness. Leuk met kinderen en tieners.

Het terras van Walhalla ligt aan de zuidkant van het strandeiland. Dit is ook de kant waar het strand ligt. Walhalla is over een strak pad bereikbaar, ook prima te doen met een rolstoel of kinderwagen.

Aan het strand van het Veluwemeer.

Op de kaart staan broodjes, burgers, salades en eenvoudige gerechten. Maar die gerechten zijn wel heel lekker. Ook daarom een aanrader dus. Klik rechts op de foto voor nog een foto.

Toen wij er waren konden we lekker buiten zitten. Maar bij koud weer en regen kun je ook prima binnen zitten. Daar is een gezellig retro sfeertje en een kast met bordspelletjes. Klik rechts op de foto voor nog een foto.

Spelen op strandeiland in Harderwijk

Strandtent Walhalla in Harderwijk aan het strand op strandeiland. Daar ligt een houten waterspeeltuintje en een fitness plek.

Fitness plek op het strandeiland aan het Veluwemeer.

Op het hoogste punt van Strandeiland vind je trampolines. Vanaf het strand lijkt het net of kinderen op het dak van Walhalla springen, dat ziet er grappig uit.

Strandtent Walhalla in Harderwijk aan het strand op strandeiland. Wat een leuke plek! Strandtent Walhalla in Harderwijk ligt aan het strand op strandeiland. Met terras aan het strand en een trampoline, houten speeltuin en fitness. Leuk met kinderen en tieners. Op het hoogste punt van Strandeiland vind je trampolines.

Aan de noordkant van het strandeiland ligt een flink houten speeltoestel. Zowel de trampolines als het speeltoestel zijn niet zichtbaar vanaf het terras. Heb je peuters of kleuters of jonge kinderen, dan moet je dus wel even mee, ook vanwege het water.

Strandtent Walhalla in Harderwijk aan het strand op strandeiland. Wat een leuke plek! Strandtent Walhalla in Harderwijk ligt aan het strand op strandeiland. Met terras aan het strand en een trampoline, houten speeltuin en fitness. Leuk met kinderen en tieners. Aan de noordkant van het strandeiland ligt een flink houten speeltoestel.

Verder lezen

Strandtent Walhalla ligt in Harderwijk, op de grens van Gelderland en Flevoland. Wil je meer weten, bekijk dan de website. Deze strandtent is niet het hele jaar open, check dat voordat je gaat.

De leukste kindvriendelijke strandtenten in heel Nederland. Wat is er fijner dan op een mooie zonnige dag met de kinderen naar het strand te gaan? Lekker wandelen of zwemmen in zee en vervolgens relaxen bij een strandtent, bij voorkeur met speeltuin. Daarom ging ik op zoek naar kindvriendelijke strandtenten in heel Nederland, voor een zonnig dagje met kinderen. Of je nou een baby, peuter, kleuter of ouder kind hebt.

Daarnaast vind je hier op Leuk met kids een handige lijst met strandtenten in heel Nederland. Leuke kindvriendelijke strandtenten aan zee, maar ook aan meren en rivieren.

Strandtent Walhalla in Harderwijk aan het strand op strandeiland. Wat een leuke plek! Strandtent Walhalla in Harderwijk ligt aan het strand op strandeiland. Met terras aan het strand en een trampoline, houten speeltuin en fitness. Een leuk restaurant met kinderen en tieners.

Daarnaast delen we op Instagram ook regelmatig leuke plekken.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids