Super leuk speelgoed: een hutten bouw set van PL-UG

Wat een leuk speelgoed is dit! Met deze hutten bouw set van PL-UG kunnen kinderen een hut of tent maken van dekens en lakens. Leuk voor creatieve kinderen die graag bouwen!

Van ieder losliggend laken of kussen wordt bij ons thuis een hut gebouwd. Als ik net alle kussens op onze giga hoekbank recht heb gelegd, is er altijd wel eentje die besluit dat het leuk is om in de hoek een hut te bouwen van alle kussens. Zucht…

Nee hoor, eigenlijk vind ik het super leuk dat ze zo creatief bezig zijn. En gelukkig zijn ze na het spelen best bereid om op te ruimen. Dus je snapt al welk cadeau idee bovenaan stond op het lijstje voor de eerstvolgende verjaardag.

Super leuk speelgoed: een hutten bouw set van PL-UG. Wat een leuk speelgoed is dit! Met deze hutten bouw set van PL-UG kunnen kinderen een hut of tent maken van dekens en lakens. Leuk voor creatieve kinderen die graag bouwen!

Dit systeem is even simpel als slim. Zo’n idee waarvan je denkt waarom heeft niemand dit eerder bedacht. Het tentsysteem van PL-UG is een verzameling zuignappen, klemmen, haken en grips voor lakens, die je op elkaar kunt draaien. Daarmee kun je met een simpel laken of een dekentje een hut maken.

Super leuk speelgoed: een hutten bouw set van PL-UG. Wat een leuk speelgoed is dit! Met deze hutten bouw set van PL-UG kunnen kinderen een hut of tent maken van dekens en lakens. Leuk voor creatieve kinderen die graag bouwen!

Aan de ene kant kun je het raam gebruiken, met de zuignappen. Met de overige onderdelen kun je aan de andere kant een kast, tafel of een stoel gebruiken. Je kunt ook wat ingewikkeldere sets kopen, met stokken of haringen er in.

Huttenbouwset

Nu willen de kids dus nog vaker hutje bouwen. En nee, die zien er meestal niet zo netjes uit als die op de foto. Daar wordt meestal van alles op en aan gezet 🙂

Meer weten over deze hutten bouw set van PL-UG

Wil je meer weten over deze hutten bouw set van PL-UG? Kijk dan even bij Bol.com of I Love Speelgoed naar de verschillende sets.

Super leuk speelgoed: een hutten bouw set van PL-UG. Wat een leuk speelgoed is dit! Met deze hutten bouw set van PL-UG kunnen kinderen een hut of tent maken van dekens en lakens. Leuk voor creatieve kinderen die graag bouwen! Je snapt al welk cadeau idee bovenaan stond op het lijstje voor de verjaardag.

Naast deze hutten bouw set van PL-UG vind je op Leuk met kids nog veel meer inspiratie. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze andere speelgoed tips. Daarnaast delen we op Instagram regelmatig inspiratie.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids