Super leuk speelgoed: een hutten bouw set


Van ieder losliggend laken of kussen wordt bij ons thuis een hut gebouwd. Als ik net alle kussens op onze giga hoekbank recht heb gelegd, is er altijd wel eentje die besluit dat het leuk is om in de hoek een hut te bouwen van alle kussens. Zucht… Nee hoor, eigenlijk vind ik het super leuk dat ze zo creatief bezig zijn en gelukkig zijn ze na het spelen best bereid om op te ruimen. Toen ik het tentbouwsysteem van PL-UG zag wist ik het dus meteen wat ik voor de eerstvolgende verjaardag kon kopen 🙂

Super leuk speelgoed: een hutten bouw set

Het systeem is even simpel als slim: een verzameling zuignappen, klemmen, haken en grips voor lakens, die je op elkaar kunt draaien. Daarmee kun je met een simpel laken een hut maken.

Super leuk speelgoed: een hutten bouw set

Aan de ene kant kun je het raam gebruiken, aan de andere kant een kast, tafel of een stoel. Je kunt ook wat ingewikkeldere sets kopen, met stokken of haringen er in.

Super leuk speelgoed: een hutten bouw set

Nu willen de kids dus nog vaker hutje bouwen. En nee, die zien er meestal niet zo netjes uit als die op de foto. Daar wordt meestal van alles op en aan gezet 🙂 Meer weten over het hutten-bouwsysteem van PL-UG? Kijk dan even bij Bol.com of I Love Speelgoed naar de verschillende sets.

 


volg Leuk met kids ook op instagram
Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌  Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.