Tip: extra hoge autostoel voor peuters en kleuters die wagenziek worden

Hoera, de oudste was groot genoeg om in een volgend autostoeltje te kunnen en toen… bleek hij opeens wagenziek te worden in die lagere stoel. We waren er al snel achter dat het kwam doordat hij in de nieuwe lagere stoel (categorie 15-36 kilo) niet uit het raam kon kijken en misselijk werd. In zijn oude peuterstoel (9-18 kilo) zat de jongste inmiddels, dus wat nu?

We zouden natuurlijk nog zo’n zelfde peuterstoel kunnen kopen als hij eerst had, eventueel tweedehands, maar daar zou hij relatief snel uitgroeien. Er bleek één vervolgstoeltje op de markt te zijn waarin een kind net zo hoog zit als in die peuterstoelen, de Kidsriver Evi. Dit stoeltje is geschikt voor kinderen tussen 9 en 25 kilo, daar kan je kind dus wat langer in. Voor jongere kinderen zit er een vijfpuntsgordel op, als ze wat ouder worden kun je die verwijderen en de autogordel gebruiken.

Tip extra hoge autostoel voor peuters en kleuters die wagenziek worden

De oudste kan nu weer uit het raam kijken zonder misselijk te worden. Er zijn bij de drogist natuurlijk ook wagenziektepilletjes te koop, maar als het niet nodig is geef ik die liever niet bij ieder autoritje. Het enige nadeel van deze stoel is dat het wel even gedoe is om hem in de auto te zetten als je de vijfpuntsgordel gebruikt, je kunt hem er dus beter niet al te vaak uit halen, maar dat geldt voor veel autostoeltjes. Als je de autogordel gebruikt is het natuurlijk makkelijker.

De Kidsriver Evi is te koop bij Babypark.

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids