Tip: extra hoge autostoel voor peuters en kleuters die wagenziek worden


Hoera, de oudste was groot genoeg om in een volgend autostoeltje te kunnen en toen… bleek hij opeens wagenziek te worden in die lagere stoel. We waren er al snel achter dat het kwam doordat hij in de nieuwe lagere stoel (categorie 15-36 kilo) niet uit het raam kon kijken en misselijk werd. In zijn oude peuterstoel (9-18 kilo) zat de jongste inmiddels, dus wat nu?

We zouden natuurlijk nog zo’n zelfde peuterstoel kunnen kopen als hij eerst had, eventueel tweedehands, maar daar zou hij relatief snel uitgroeien. Er bleek één vervolgstoeltje op de markt te zijn waarin een kind net zo hoog zit als in die peuterstoelen, de Kidsriver Evi. Dit stoeltje is geschikt voor kinderen tussen 9 en 25 kilo, daar kan je kind dus wat langer in. Voor jongere kinderen zit er een vijfpuntsgordel op, als ze wat ouder worden kun je die verwijderen en de autogordel gebruiken.

Tip extra hoge autostoel voor peuters en kleuters die wagenziek worden

De oudste kan nu weer uit het raam kijken zonder misselijk te worden. Er zijn bij de drogist natuurlijk ook wagenziektepilletjes te koop, maar als het niet nodig is geef ik die liever niet bij ieder autoritje. Het enige nadeel van deze stoel is dat het wel even gedoe is om hem in de auto te zetten als je de vijfpuntsgordel gebruikt, je kunt hem er dus beter niet al te vaak uit halen, maar dat geldt voor veel autostoeltjes. Als je de autogordel gebruikt is het natuurlijk makkelijker.

De Kidsriver Evi is te koop bij Wehkamp en Babypark.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.