Tip: gratis abonnement op het tijdschrift van LEGO


Goed nieuws voor fans van de kleine bouwsteentjes! Je kunt een gratis abonnement krijgen op het driemaandelijkse tijdschrift van LEGO, genaamd LEGO® Life Magazine.

Vaste lezers weten dat we fan zijn van LEGO. Zeker de kleine en de grote man, die bouwen heel graag samen. Zelf vind ik het ook heel tof speelgoed, omdat het de creativiteit stimuleert. Ik kan echt genieten van de creatieve bouwwerken die de kleine man bouwt. Toen ik hoorde dat hij een gratis abonnement op het LEGO tijdschrift kon krijgen, heb ik het dus meteen voor hem aangevraagd.

Tip: gratis abonnement op het tijdschrift van LEGO

Tip: gratis abonnement op het tijdschrift van LEGO

Het gratis abonnement op LEGO® Life Magazine kun je aanvragen via de website van LEGO, als je kind tussen 5 en 9 jaar is. Het tijdschrift verschijnt eens in de drie maanden, dus het kan even duren voor je het eerste nummer ontvangt. En dat terwijl onze kleine man niet kan wachten 😉

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met LEGO. Dit is een van onze favoriete merken, dus daar werken we graag mee samen. Lees ook onze andere artikelen over LEGO.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.