Tip: gratis abonnement op het tijdschrift van LEGO

Tip: gratis abonnement op het tijdschrift van LEGO

Goed nieuws voor fans van de kleine bouwsteentjes! Je kunt een gratis abonnement krijgen op het driemaandelijkse tijdschrift van LEGO, genaamd LEGO® Life Magazine.

Vaste lezers weten dat we fan zijn van LEGO. Zeker de kleine en de grote man, die bouwen heel graag samen. Zelf vind ik het ook heel tof speelgoed, omdat het de creativiteit stimuleert. Ik kan echt genieten van de creatieve bouwwerken die de kleine man bouwt. Toen ik hoorde dat hij een gratis abonnement op het LEGO tijdschrift kon krijgen, heb ik het dus meteen voor hem aangevraagd.

Tip: gratis abonnement op het tijdschrift van LEGO

Tip: gratis abonnement op het tijdschrift van LEGO

Het gratis abonnement op LEGO® Life Magazine kun je aanvragen via de website van LEGO, als je kind tussen 5 en 9 jaar is. Het tijdschrift verschijnt eens in de drie maanden, dus het kan even duren voor je het eerste nummer ontvangt. En dat terwijl onze kleine man niet kan wachten 😉

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met LEGO. Dit is een van onze favoriete merken, dus daar werken we graag mee samen. Lees ook onze andere artikelen over LEGO.

Heb je de nieuwe Leuke Update al gezien? Hij staat weer bomvol nieuwtjes, musthaves en ideeën voor kids. Maar dit keer ook heel veel tips voor de lente! Lente uitjes die wel kunnen, boeken voor de lente, tips voor de moestuintjes, lenteknutsels en ideeën voor Koningsdag. De Leuke Update Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan ontvang je regelmatig leuke nieuwe tips. nieuwsbrief aanmelding