Trakteren rond Pasen op school of crèche


Als kind was ik regelmatig rond Pasen jarig en voor dochterlief geldt hetzelfde. Ze is weliswaar een maand eerder jarig, maar Pasen valt het ene jaar vroeger dan het andere jaar. Pasen staat voor ons dus voor voorjaar en voor feest, dus dan is een paastraktatie extra leuk.

Trakteren rond Pasen op school of crèche - rozijnendoosjes konijntjes

Dit jaar hadden we weinig tijd, dus het moest een snelle en makkelijke traktatie zijn. Bij Smikkels vond ik deze leuke gratis download van Konijntjes om op een rozijnendoosje te plakken. Als je hem print, check dan even de instellingen van je printer, de onze verkleinde in eerste instantie automatisch naar 97% en dan passen ze niet 😉

Trakteren rond Pasen op school of crèche - rozijnendoosjes konijntjes

Voor de juffen trakteerde dochterlief op paaseitjes, die er in dit konijnentasje super feestelijk uitzien. Ze komen beide van de Hema, net als de diadeem met de paasoren, die mag ze op.

Trakteren rond Pasen op school of crèche - rozijnendoosjes konijntjes

Smikkels heeft trouwens ook kuikentjes om te printen, maar die wilde dochterlief niet, het moesten konijntjes worden 🙂

Op Leuk Met Kids vind je heel veel leuke ideeën voor pasen, waaronder:

Op Leuk Met Kids vind je heel veel leuke ideeën voor pasen

☆allerlei DIY en knutselideeën
☆ideeën voor de paasdoos bij het paasontbijt op school
☆traktatie ideeën voor op school
☆lekkere recepten voor de paasdagen
☆filmtips
☆ideeën om het huis te versieren voor Pasen en de lente


volg Leuk met kids ook op instagram
Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌  Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.