Verjaardagsballonnen om het huis te versieren op je verjaardag

Verjaardagsballonnen om het huis te versieren op je verjaardag #leukmetkids

Als je als kind jarig bent wil je heel veel ballonnen en dan liefst ook een beetje spectaculair. Daarom vond ik dit scherm van ballonnen een erg leuk idee. In de deuropening of in het raam staat het erg mooi. En de kids? Die vinden het fantastisch!

Verjaardagsballonnen om het huis te versieren op je verjaardag #leukmetkidsHet is heel simpel te maken, je maakt een lintje aan een ballon, op de maximale lengte die je wil hebben en plakt de ballon met masking / washi tape aan de deurpost. Hang nog veel meer ballonnen op, maak de touwtjes telkens korter. Als je genoeg ballonnen hebt, plak er dan een brede rand masking tape overheen en klaar ben je.
Verjaardagsballonnen om het huis te versieren op je verjaardag #leukmetkidsDit idee is gebaseerd op het blog van Saar Manche, waar ik een scherm van ballonnen tegen kwam. Masking tape koop je bijvoorbeeld bij de Hema, ballonnen met leeftijd bij Bol.com.


VERDER LEZEN


Op Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor verjaardagen: cadeaus voor kinderen in allerlei leeftijden, heel veel inspiratie voor traktaties, de leukste vlaggetjes en andere ideeën om je huis te versieren, voorbeelden van verjaardagsfeestjes, lekkere dingen om te maken, zelf een uitnodiging voor je feestje maken en nog heel veel meer, snel verder lezen dus!

 

Heb je de nieuwe Leuke Update al gezien? Hij staat weer bomvol nieuwtjes, musthaves en ideeën voor kids. Maar dit keer ook heel veel tips voor de lente! De Leuke Update Hoe houd je de koelkast een beetje netjes en schoon? Met deze tips voor koelkast organizing helpt het hele gezin mee met opruimen en opgeruimd houden. Koelkast organizing systeem Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan ontvang je regelmatig leuke nieuwe tips. nieuwsbrief aanmelding