Verjaardagsballonnen om het huis te versieren op je verjaardag


Als je als kind jarig bent wil je heel veel ballonnen en dan liefst ook een beetje spectaculair. Daarom vond ik dit scherm van ballonnen een erg leuk idee. In de deuropening of in het raam staat het erg mooi. En de kids? Die vinden het fantastisch!

Verjaardagsballonnen om het huis te versieren op je verjaardag #leukmetkidsHet is heel simpel te maken, je maakt een lintje aan een ballon, op de maximale lengte die je wil hebben en plakt de ballon met masking / washi tape aan de deurpost. Hang nog veel meer ballonnen op, maak de touwtjes telkens korter. Als je genoeg ballonnen hebt, plak er dan een brede rand masking tape overheen en klaar ben je.
Verjaardagsballonnen om het huis te versieren op je verjaardag #leukmetkidsDit idee is gebaseerd op het blog van Saar Manche, waar ik een scherm van ballonnen tegen kwam. Masking tape koop je bijvoorbeeld bij de Hema, ballonnen met leeftijd bij Bol.com.


VERDER LEZEN


Op Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor verjaardagen: cadeaus voor kinderen in allerlei leeftijden, heel veel inspiratie voor traktaties, de leukste vlaggetjes en andere ideeën om je huis te versieren, voorbeelden van verjaardagsfeestjes, lekkere dingen om te maken, zelf een uitnodiging voor je feestje maken en nog heel veel meer, snel verder lezen dus!

 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.