Verliefd op schoenen: ieder seizoen een nieuw paar van mijn favo gympies voor de kids


Sommige kinderkleding ben ik een beetje verliefd op, zoals deze gympies. Gelukkig groeien de kids snel uit hun schoenen én delen ze mijn liefde voor New Balance gympies én lopen ze er heerlijk op, dus kan ik regelmatig nieuwe voor ze kopen.

verliefd op kinderschoenen - ieder seizoen een nieuw paar New Balance gympies

Dan is er nog een liefde die we delen: die voor onze lokale kinderkledingwinkel Flo4Kidz in Amsterdam, die ze fantastisch vinden vanwege de helikopter waarin ze kunnen spelen. De etalage staat helemaal vol met onze favoriete gympies. De voetjes van dochterlief waren weer gegroeid, dus we mochten weer een paar uitzoeken. En aangezien er al heel veel maten uitverkocht waren heb ik gelijk maar snel hetzelfde kekke kleurtje voor haar broer meegenomen 🙂

Waarom ik zo gek ben op deze schoenen? Ze zijn natuurlijk gewoon heel stoer, maar dat vind ik niet voldoende. De kids lopen én rennen goed op, ze wegen bijna niks, dus dat zit heerlijk aan kindervoetjes. De (pas)vorm vind ik veel beter dan bij andere gympen, maar gek genoeg lopen ze ook lekkerder dan veel “gewone” kinderschoenen. Dat geldt overigens ook voor de volwassen variant, ik heb ze voor mezelf ook. New Balance kinderschoenen zijn online te koop bij Bol.comKleertjes.com en Sarenza.

Heb je de nieuwe Leuke Update al gezien? Hij staat weer bomvol nieuwtjes, musthaves en ideeën voor kids. Maar dit keer ook heel veel tips voor de lente! Lente uitjes die wel kunnen, boeken voor de lente, tips voor de moestuintjes, lenteknutsels en ideeën voor Koningsdag. De Leuke Update Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan ontvang je regelmatig leuke nieuwe tips. nieuwsbrief aanmelding