Verliefd op schoenen: ieder seizoen een nieuw paar van mijn favo gympies voor de kids


Sommige kinderkleding ben ik een beetje verliefd op, zoals deze gympies. Gelukkig groeien de kids snel uit hun schoenen én delen ze mijn liefde voor New Balance gympies én lopen ze er heerlijk op, dus kan ik regelmatig nieuwe voor ze kopen.

verliefd op kinderschoenen - ieder seizoen een nieuw paar New Balance gympies

Dan is er nog een liefde die we delen: die voor onze lokale kinderkledingwinkel Flo4Kidz in Amsterdam, die ze fantastisch vinden vanwege de helikopter waarin ze kunnen spelen. De etalage staat helemaal vol met onze favoriete gympies. De voetjes van dochterlief waren weer gegroeid, dus we mochten weer een paar uitzoeken. En aangezien er al heel veel maten uitverkocht waren heb ik gelijk maar snel hetzelfde kekke kleurtje voor haar broer meegenomen 🙂

Waarom ik zo gek ben op deze schoenen? Ze zijn natuurlijk gewoon heel stoer, maar dat vind ik niet voldoende. De kids lopen én rennen goed op, ze wegen bijna niks, dus dat zit heerlijk aan kindervoetjes. De (pas)vorm vind ik veel beter dan bij andere gympen, maar gek genoeg lopen ze ook lekkerder dan veel “gewone” kinderschoenen. Dat geldt overigens ook voor de volwassen variant, ik heb ze voor mezelf ook. New Balance kinderschoenen zijn online te koop bij Bol.comKleertjes.com en Sarenza.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.