Sinterklaas verrassing: Sint en Piet waren hier


Wil je je kind eens op een andere manier verrassen met Sinterklaas? Doe dan net alsof de pieten op zijn of haar kamer hebben gespeeld 🙂 Corrien deelt deze super leuke Sinterklaas verrassing met ons!

Verrassing: Sint en Piet waren hier

Jules ging een weekendje logeren bij haar opa en oma. Haar ouders hadden ‘s ochtends dus uitgebreid de tijd om haar kamer overhoop te halen, alsof de pieten er hebben gespeeld. Zelf vonden haar ouders het natuurlijk al hilarisch, ze hadden er enorme lol in.

Verrassing: Sint en Piet waren hier

Het bed toverden ze om tot boeken-/knuffelwinkeltje. Ze verkleedden de geit in een Sint pak en de poes met een pietenmuts (beide van de Hema). Ze lieten twee andere knuffels een Sinterklaas boek lezen en legden overal chocolade munten en pepernoten.

Verrassing: Sint en Piet waren hier

Je moet dit natuurlijk alleen doen als je kids het niet te eng vinden. Onze jongste vindt het hele idee van Sinterklaas nog best eng, voor haar zou het nog niet zo’n goed idee zijn.

Verrassing: Sint en Piet waren hier

En Jules? Die vond het enorm leuk, de Pieten waren op HAAR kamer geweest, dat was natuurlijk super gaaf. En het allerbeste was het woord ‘poep’ 😉

Verrassing: Sint en Piet waren hier

De letter banner van A Little Lovely Company is te koop bij Bol.com.

Verrassing: Sint en Piet waren hier

De kamer van Jules liet ik hier al eens eerder zien.

Verder lezen over Sinterklaas

Naast deze leuke Sinterklaas verrassing, vind je op Leuk Met Kids nog veel meer leuke ideeën voor Sinterklaas: de leukste leukste intochten, heel veel boeken over Sinterklaas, knutselideeën, YouTube tips, de favoriete schoencadeaus van Sinterklaas, ideeën voor pakjesavond, lekkere recepten om te maken en nog heel veel meer, snel verder lezen dus!

 

 

 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Corrien

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.