Vet man zo’n baby: leestip voor wie haar lijf terug wil na de bevalling

Een kind krijgen is fantastisch, maar het is wel even schrikken hoe je lichaam er aan toe is nadat je kind eenmaal geboren is. Leuk hoor, dat idee dat je van borstvoeding afvalt, maar voor veel van ons geldt het tegenovergestelde. Om nog maar niet te spreken over een fit en strak lichaam. Dat ondervond ook Regina Romeijn, die er met coach Guy van der Reijden een boek over schreef: Vet man, zo’n baby!, vol met informatie, tips en handige schema’s. Met veel humor geschreven, dus leuk om alvast te lezen tijdens het eerste deel van je verlof. Bovendien bespreekt het boek ook je zwangerschap, dus ook om die reden is het goed om er voor de bevalling aan te beginnen.
20140107-132307.jpg
Na de bevalling bespreken Regina en Guy per fase wat je moet doen om je lijf weer terug te krijgen. Ze combineren daarbij voedingsschema’s met sportschema’s. De voedingsschema’s geven algemene informatie, maar ook suggesties voor ontbijt, lunch, avondeten en snacks. Bovendien leggen ze heel veel uit over gezonde voeding. De sportschema’s, waarvoor je overigens niet naar de sportschool hoeft, combineren oefeningen met cardio (wandelen of hardlopen). Continue gecombineerd met de nuchtere humor en zelfspot van Regina, over zwanger zijn en een kindje krijgen in het algemeen en je lijf in het bijzonder.
20140106-110717.jpg
Absoluut een aanrader voor jonge moeders. Of het voor iedereen reëel is om in 100 dagen na de bevalling je oude lichaam terug te krijgen weet ik niet, maar met flink veel vooruitgang in die periode zijn we al blij toch?
20140106-110706.jpg
Titel: Vet man, zo’n baby! In 100 dagen na de bevalling je oude lichaam terug
Auteur: Regina Romeijn en Guy van der Reijden
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids