Wat je allemaal kunt doen met dat leuke rolkarretje van Ikea: vijf ideeën


Sommige dingen zijn zo cool dat je een reden zoekt om ze te kopen. Het rolkarretje Ikea Raskog is zo’n ding. Eigenlijk hebben we hem helemaal niet nodig, maar hij is zoooo leuk… Daarom vijf redenen om hem te kopen, gevonden op Pinterest. Bij ons heeft hij al verschillende functies gehad: voor rommeltjes en tijdschriften… en momenteel voor kinderboeken, losliggend speelgoed en niet onbelangrijk: poppenbed.
Wat je allemaal kunt doen met dat leuke rolkarretje van Ikea: vijf ideeën

Wat kan er nog meer mee? Nou deze vijf ideeën bijvoorbeeld!

1. Voor kinderspullen: speelgoed of knutselspulletjes.

Van Lisa Hetrick Design.

Van Lifeofascrapaholic.

2. In de keuken, met kruidenplantjes of keukenspullen er in, kan ook mee naar de tuin of het balkon.

Van Toves Sammensurium.

3. In de babykamer, met babykleertjes, schoenen of verschoningsspullen er in, een soort luiertrolley.
Van The Glitter Guide.

4. In de slaapkamer, als nachtkastje. 

Van Paperblog.

5. In de badkamer of op het toilet. 

Van Flickriver Precious Style.

Nog meer ideeën? Als tijdschriftenrek in woonkamer, ook handig voor afstandsbedieningen Als accessoire bij het kinderkeukentje of de poppenhoek. Of…

Volg je Leuk Met Kids al op Pinterest?


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

1 Comment
De allerleukste Ikea hacks voor de kinderkamer en woonkamer – Leuk met kids

[…] Het rolkarretje Ikea Raskog is zo’n leuk karretje en voor van alles te gebruiken. Bij ons heeft hij al verschillende functies gehad: voor rommeltjes en tijdschriften… en momenteel voor kinderboeken, losliggend speelgoed en niet onbelangrijk: poppenbed. Meer leuke ideeën vind je hier. […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.