Winactie: kaartjes voor Beeld en Geluid in de meivakantie

Tijdens de meivakantie staat Beeld en Geluid helemaal in het teken van humor, een super leuk uitje met kids dus. Wat nog leuker is: ik mag vier kaartjes weggeven aan een van jullie!

In de meivakantie worden er extra dingen voor kinderen georganiseerd. Van 28 april tot en met 5 mei staat Beeld en Geluid helemaal in het teken van humor. Elke dag kun je meespelen in een sketch en maak je je eigen karikaturen en memes. Daarnaast wordt er op sommige dagen wat extra´s georganiseerd, zoals een theatershow van VET Kindercabaret, een familie-acteerworkshop en workshops van Tex de Wit (van Zondag met Lubach) en Comedyhuis Utrecht.

De activiteiten in de meivakantie maken deel uit een een tentoonstelling die langer in Beeld en Geluid te zien is. Tot en met half september kun je de tentoonstelling Serieus grappig bekijken, die gaat over satire in Nederland. Waar mag je nu wel of geen geen grappen over maken in satire? Waar ligt de grens van de spot? De tentoonstelling Serieus grappig laat je ontdekken hoe je om satire kunt grinniken of gieren, maar het bespreekt ook serieuze onderwerpen en waarom satire zo belangrijk is.

Winactie: kaartjes voor Beeld en Geluid in de meivakantie

Beeld en Geluid is het instituut voor mediacultuur. Of eigenlijk het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, want zo heet het volledig. Het is het archief van de Nederlandse audiovisuele media, maar het is ook een heel leuk kindermuseum.

Win 4 kaartjes voor de meivakantie

Super leuk, ik mag 4 kaartjes weggeven voor Beeld en Geluid in de meivakantie, van 28 april tot en met 5 mei. Het zijn twee kaartjes voor volwassenen en twee voor kinderen (tot en met 12 jaar en onder begeleiding van een volwassene). Meedoen is eenvoudig. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, laat via onderstaand formulier weten waarom jullie graag naar Beeld en Geluid willen gaan en wie weet winnen jullie de kaartjes. Deze winactie loopt tot en met 21 april.

Update: de winnares is bekend: Elisabeth gaat binnenkort naar Beeld en Geluid. 

Stap 1: schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hiermee ontvang je maximaal twee keer peer maand de nieuwsbrief van Leuk met kids, vol inspiratie én winacties. Alleen nieuwsbrieflezers kunnen deelnemen aan deze winactie, als je de nieuwsbrief al ontvangt kun je stap 1 en 2 overslaan.

Stap 2: bevestig je inschrijving

Ga naar je emailbox, open de mail van Leuk met kids blog en bevestig je inschrijving. Heb je niks ontvangen, dan zit de mail misschien in je spam folder.

Stap 3: neem deel aan de actie

Deze actie is beëindigd.

Door deelname aan winacties van Leukmetkids.nl ga je akkoord met de volgende voorwaarden:
*Na afloop van de winactie neem ik via email contact op met de winnaars. Als de winnaar binnen 24 uur niet reageert kan ik besluiten nieuwe winnaar te kiezen.
*De voornaam van de winnaars maak ik bekend in dit artikel.
*Prijzen worden beschikbaar gesteld door externe bedrijven. Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat winnaars hun prijs naar tevredenheid en op tijd zullen ontvangen, maar ben niet verantwoordelijkheid voor leveringsproblemen of externe bedrijven die afspraken niet nakomen.
*Adresgegevens en mailadressen zal ik alleen aan andere bedrijven doorgeven als dat nodig is voor het versturen van de prijs.
*Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld.

Meivakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de meivakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met meivakantie activiteiten. Leuke dingen voor binnen en buiten en voor uit en thuis.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids