Zelfgemaakte hartjestaart voor de verjaardag van onze prinses


Dochterlief is gek op hartjes. Al maanden voor haar verjaardag had ze bedacht dat ik een hartjestaart moest maken. Met een koemelkallergie is de keuze beperkt, dus we maken meestal taart. Bovendien vindt ze het heel gezellig om samen te bakken of koken.

Zelfgemaakte hartjestaart voor de verjaardag van onze prinses

We gaan eigenlijk altijd voor appeltaart of iets wat daar op lijkt (mango-appeltaart bijvoorbeeld), simpelweg omdat de kinderen dat het lekkerste vinden. De hartjes moesten daarom op de appeltaart komen. De hartjes en sterren maakte ik van fondant en drukte het uit met koekjesvormpjes. Je kunt fondant of marsepein gebruiken, beide te koop bij de Hema en sommige bakkers. De Hema heeft ook allerlei vormpjes.

Omdat we toch lekker bezig waren maakten we gelijk ook sterren op de muffins. Super vrolijk toch?

De hartjes kwamen natuurlijk niet alleen op de taart, maar ook in de rest van de versiering terug 😊

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.