★ Nieuw op Leuk Met Kids Blog ★

pinterest instagram facebook twitter google-plus

Herfst (vakantie)

De herfst is begonnen! De ene dag is het prachtig nazomerweer, de andere dag is het donker en grauw buiten, maar binnen gezellig. De Leuke Update #3 gaat daarom over de herfst en de herfstvakantie, met heel veel leuke herfstvakantie-uitjes en knutselideeën. Daarnaast maakte ik een bucket list voor de herfst (vakantie), met allemaal leuke dingen om deze herfst te doen.

De herfst is ook de tijd van de Kinderboekenweek, dit jaar is die van 3 tot en met 14 oktober en het thema is vriendschap. In De Leuke Update #2 vind je de leukste boeken en activiteiten voor de Kinderboekenweek.

Op dit moment zijn er op Leuk met kids 2 leuke winacties: Je kunt nog een paar dagen meedoen om een powerbank te winnen. Daarnaast kun je kaartjes winnen voor Doe’s Gek, een gigantische overdekte speelplek met allerl in de herfstvakantie in Zwolle, een leuk uitje voor een druilerige herfstdag dus. Meedoen aan beide prijsvragen mag natuurlijk ook!
De Leuke Update #3 | Herfstvakantie, knutselen en heel veel uitjes
Herfstvakantie uitje: eindeloos spelen bij Doe’s Gek + winactie
Vlinders knutselen met wc rollen #leukmetkids
Onze kids bucketlist: leuke activiteiten in de herfst(vakantie)
Alles wat je wil weten voor je een powerbank koopt + winactie #leukmetkids
De Leuke Update #2 | Tips voor de herfst, kinderboekenweek, kids agenda en kinderkamer #leukmetkids

Leuke kinderkleding

Zo eens in de zoveel tijd zie je ze weer: tuinbroeken voor jongens. Deze herfst zijn ze er: stoere denim tuinbroeken of juist zachte salopettes van sweatstof. Ik laat je de leukste tuinbroeken zien én hoe je ze combineert.

Het is tijd voor een nieuwe winterjas, maar waar vind je een beetje betaalbare kinderjas? Ik zette de beste winkels voor je op een rijtje, met de leukste winterjassen erbij.

Jongenschoenen voor het winterseizoen zijn meestal donker en saai, omdat schoenen nou eenmaal snel vies worden als het buiten nat en koud is, terwijl mijn jochie gek is op kleuren. Op deze donkerblauwe leren sneakers zie je niet snel vlekken en ze zijn door de felgekleurde zool toch kleurrijk!
Toffe tuinbroeken voor stoere jongens: vijf outfits
De leukste goedkope winterjassen, voor jongens en meisjes
Hippe leren sneakers voor stoere kids #leukmetkids #jongens #meisjes #meiden #Munich #gympen #kinderkleding
Voor jou uitgezocht: hippe regenjassen, regenbroeken en regenlaarzen

Cadeaus voor kids

De Gorgels zijn een grote hit bij ons op school, dus toen ik zoonlief vroeg of hij een spellingsdoos van de Gorgels wilde uitproberen was hij meteen enthousiast. Hij is vaak een beetje te ongeduldig om rustig te gaan zitten lezen, maar als het een spelletje is vindt hij het opeens heel interessant.

Wat koop je voor de negende, tiende, elfde of twaalfde verjaardag van je eigen kind, of van een ander kind? Leuke dingen genoeg! In dit artikel laat ik je heel veel leuk cadeau ideeën zien, voor zowel jongens als meisjes.
Tip: de magnetische spellingsdoos van de Gorgels #leukmetkids
Verjaardagscadeau voor kids van 9, 10, 11 en 12 jaar: leuke cadeau tips voor bovenbouw kinderen

Vakantie en uitjes

De zomer is al lang voorbij, maar de afgelopen tijd zijn er nog wat leuke blogs over vakantiebestemmingen verschenen en de komende tijd kun je er nog meer lezen, fijne inspiratie voor de herfstvakantie, of voor de volgende zomer.

Cindy beleefde de herfst tijdens een weekendje weg naar een vakantiepark waar alles in het teken van dieren staat: Vakantiepark Dierenbos.


Weet je dat Denemarken maar 8 uur rijden is? Wij gingen naar Legoland Billund, ik zette alles wat je wil weten op een rijtje, wat er allemaal te doen is voor jouw kids, maar bijvoorbeeld ook waar je de beste kortingsbonnen vindt en de leukste hotels. Daarnaast gingen we naar het sprookjesachtige Funen in Denemarken.

Deze zomer bezochten we Landal Mont Royal, een vakantiepark met een grote speeltuin en een zwembad én een adembenemend uitzicht op een kronkelende rivier, schattige dorpjes en glooiende wijnvelden, op vier uur rijden van Amsterdam.

Wil je een vakantie niet ver van huis, maar toch het buitenland gevoel ervaren? Dan is Luxemburg fantastisch. Roos ging er met haar man en zoontje van 7 jaar kamperen en geeft een sneak peak van deze mini vakantie op een camping midden in de natuur.
Vakantiepark Dierenbos in het Brabantse Vinkel
Legoland met kids - alles wat je wil weten #leukmetkids #denemarken
Kamperen met kids in de natuur van Luxemburg - fijne camping voor outdoor liefhebbers met kinderen #leukmetkids
Landal Mont Royal: spelen, zwemmen en wijnproeven met een panoramisch uitzicht #leukmetkids #Landal #Duitsland #Moezel
Vakantie met kids: sprookjesachtig Funen in Denemarken #leukmetkids #Denemarken #Funen
pinterest instagram facebook twitter google-plus

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...