Vlinders knutselen met wc rollen


Het einde van de zomer nadert, maar we willen nog wel even het gevoel van de zomer vasthouden. Op een regenachtige middag besloot dochterlief dat ze een vlinder wilde knutselen en ik moest natuurlijk ook mee doen.

Vlinders knutselen met wc rollen #leukmetkids

Vlinders knutselen met wc rollen #leukmetkidsWat je nodig hebt zijn lege wc rollen, gekleurd papier, lijm, stiften en eventueel oogjes, pijpenragers en glitters (wij kochten al het knutselmateriaal bij de Hema). De voelsprieten van pijpenragers zette ik vast met een nietje, de rest met lijm. De wc rol verfden we, maar je kunt er ook gekleurd papier omheen plakken.

Vlinders knutselen met wc rollen

Dochterlief van vier jaar besloot de vleugels met stiften te tekenen en de vlinder te versieren met kerst sterren. Voor haar knipte ik de vleugels.

Vlinders knutselen met wc rollen

Zoonlief van zes spaart zelf de lege toiletrollen, zodat hij zeker weet dat we ze niet bij het oud papier gooien, hij sloot dus ook al snel aan. Voor hem tekende ik de vleugels en liet hem ze zelf uitknippen, later maakte hij ze zelf. Hij besloot verf ook voor de vleugels te gebruiken. Net een echte vlinder toch?


volg Leuk met kids ook op instagram
Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌  Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.