Herfstvakantie uitje: eindeloos spelen bij Doe’s Gek + winactie

Tijdens de herfstvakantie gaat Doe’s Gek een gigantische overdekte speelplek voor basisschoolkinderen maken. Je vindt hier onder andere een LEGO bouwplaats van 5000m2, een gamehal, een mini kermis, kinderboerderij, een podium, een hindernissenbaan en pannavoetbalkooien. Kinderen kunnen sporten, bouwen, gamen, koekjes bakken en naar een liveshow, de kinderboerderij en een mini bioscoop. Ook kunnen kids een ontmoeting hebben met Youtubesterren én andere helden. Een leuk uitje voor een druilerige herfstdag en ik mag kaartjes weggeven!

Herfstvakantie uitje: eindeloos spelen bij Doe’s Gek + winactie

Voor veel LEGO fans is die 5000m2 waarschijnlijk al genoeg, maar ook voor broertjes of zusjes die daar wat minder mee hebben is er van alles te doen, verdeeld over twaalf kinderwerelden. Zo kun je bijvoorbeeld meedansen en meezingen tijdens de liveshow met artiesten of de Telekids Musicalschool. Op de skelterbaan kun je lekker rondjes racen en op de kinderboerderij kun je dieren knuffelen. Kinderen die van koken houden kunnen koekjes bakken en cupcakes versieren. In de Gamehal kunnen de kinderen onbeperkt computerspelletjes proberen, denk aan een Virtual Reality Game, een Race Game of LEGO game. Op de hindernisbanen en springkussens kunnen stuiterballen helemaal los gaan. Alle werelden kun je alvast bekijken op de site van Doe’s Gek.

Doe’s Gek is van donderdag 25 tot en met zondag 28 oktober in de IJsselhallen in Zwolle. Bij de IJsselhallen zijn veel parkeerplaatsen en het is op zeven minuten lopen van het treinstation van Zwolle. Het evenement is voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar. Kleintjes tot en met 3 jaar mogen gratis naar binnen, voor hun is er onder andere een DUPLO- speelhoek en in de babyhoek kun je je kleintje verschonen.

Win 4 kaartjes voor Doe’s Gek

Super leuk, ik mag 2 sets van 4 kaarten weggeven voor Doe’s Gek! Meedoen is eenvoudig. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, laat via onderstaand formulier weten waarom jullie graag naar dit evenement willen gaan en wie weet mag jij met drie anderen naar Doe’s Gek. Deze winactie loopt tot en met 14 oktober.

Update: de winactie is inmiddels afgelopen. De kaartjes zijn gewonnen door Brechje en Alexandra. 

Stap 1: schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hiermee ontvang je maximaal twee keer peer maand de nieuwsbrief van Leuk met kids, vol inspiratie én winacties. Alleen nieuwsbrieflezers kunnen deelnemen aan deze winactie, als je de nieuwsbrief al ontvangt kun je stap 1 en 2 overslaan.

Stap 2: bevestig je inschrijving

Ga naar je emailbox, open de mail van Leuk met kids blog en bevestig je inschrijving. Heb je niks ontvangen, dan zit de mail misschien in je spam folder.

Stap 3: neem deel aan de actie

Deze actie is beëindigd.

Door deelname aan winacties van Leukmetkids.nl ga je akkoord met de volgende voorwaarden:
*Na afloop van de winactie neem ik via email contact op met de winnaars. Als de winnaar binnen 24 uur niet reageert kan ik besluiten nieuwe winnaar te kiezen.
*De voornaam van de winnaars maak ik bekend in dit artikel.
*Prijzen worden beschikbaar gesteld door externe bedrijven. Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat winnaars hun prijs naar tevredenheid en op tijd zullen ontvangen, maar ben niet verantwoordelijkheid voor leveringsproblemen of externe bedrijven die afspraken niet nakomen.
*Adresgegevens en mailadressen zal ik alleen aan andere bedrijven doorgeven als dat nodig is voor het versturen van de prijs.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids