Legoland Billund in Denemarken met kinderen: alles wat je wil weten

Een bezoek aan Legoland Billund in Denemarken is de droom van heel veel kinderen. Wij gingen er deze zomer heen, ik deel al onze tips voor een bezoek met kids en laat natuurlijk heel veel foto’s zien.

Omdat het zo veel informatie is heb ik het opgeknipt in delen. In het eerste deel laat ik je de verschillende werelden van Legoland zien: Miniland, Imagination Zone, DUPLO Land, LEGO NINJAGO World, LEGOREDO Town, Pirate Land, Polar Land, Adventure Land en Knights Kingdom. In het tweede deel lees je praktische informatie over Legoland: de voorbereiding vooraf, heel veel handige weetjes voor als je in Legoland bent, tips voor eten en drinken en plekken om te slapen in de buurt van Legoland. Je kunt rustig door het artikel scrollen, of direct doorklikken op een van deze links.

Legoland Billund met kids - alles wat je wil weten #leukmetkids #denemarken

Legoland Billund met kids - alles wat je wil weten #leukmetkids #denemarken

De werelden van Legoland Billund

Legoland is opgebouwd uit verschillende werelden, elk met een eigen thema. In iedere wereld zijn er voor alle leeftijden leuke dingen te doen, maar afhankelijk van de leeftijd en interesse zullen er vast bepaalde werelden zijn die het meeste aanspreken. Ik geef hier een beeld van alle werelden en laat je een aantal attracties zien. Wij sloegen veel achtbanen over, omdat we juist de dingen wilden doen die je alleen in Legoland kunt doen en onze kinderen van 4 en 6 jaar vonden dat prima, grotere kinderen zullen daar heel anders over denken 😉 Mijn vriendin Yvette ging ongeveer in dezelfde periode met kinderen van 7 en 9 jaar, zij gingen juist wel in veel achtbanen en ik deel ook wat van hun ervaringen.

Miniland

Miniland heeft een dubbele betekenis: het bevat behalve de miniwereld, die voor alle leeftijden leuk is, ook veel leuke dingen voor kleintjes. Miniland is het oudste deel van Legoland: een soort Madurodam gebouwd van Lego. Je ziet hier allerlei landen terug: Nederland, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en nog veel meer. De details zijn prachtig, van Bonsai boompjes tot bewegende sluizen. Ook Amsterdam zie je hier natuurlijk terug, maar het allermooiste vond ik misschien wel de bekende kade van Kopenhagen.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Miniland Kopenhagen #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Miniland #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Miniland #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Wij begonnen met de bewegende uitkijktoren Legotop, waarin je naar boven gaat en het hele park en de omgeving kunt bekijken.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Miniland Legotop #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Miniland Legotop #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Vanuit de Monorail kun je heel Miniland en Duploland zien, om alvast te bekijken waar je met kleintjes heen wil, maar het is ook een belevenis op zich.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Miniland monorail #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Onze kinderen wilden ook absoluut met de trein, die erg lijkt op de Duplo trein die we thuis hebben, in dezelfde rode en zwarte blokjesachtige vorm.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Miniland trein #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Er is een heuse safari van Legosteentjes nagebouwd, je kunt hier met een safariwagentjes doorheen rijden.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Miniland safari #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Tot zijn grote spijt was zoonlief nog te jong voor de Seat Traffic School, dit is voor kinderen tussen 7 en 13 jaar, die er door de straatjes kunnen rijden en er een rijbewijs kunnen halen.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Miniland SEAT Traffic School #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Imagination Zone

Imagination Zone combineert Atlantis met Star Wars. Daarnaast is hier de LEGO Studios 4D Cinema, hier draaien verschillende films van een kwartier. Op sommige tijden is de film in het Engels, op andere tijden in het Duits of Deens, als je hier graag heen wil bekijk dan van tevoren even op de site of in de app wanneer de film in het Engels draait.

In Atlantis by SEA LIFE dompel je onder in de wereld van de oude vergane stad. Het begint met een verhaal op groot scherm, daarna loop je door een wereld met allerlei Lego figuren onder water, maar het is ook een aquarium vol prachtige vissen.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Imagination Zone Atlantis by SEA LIFE #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Imagination Zone Atlantis by SEA LIFE #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderenDaarnaast kun je een gigantische Star Wars Starfighter bewonderen. In Miniland is overigens ook een gedeelte met Star Wars.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Imagination Zone Star Wars #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Miniland Star Wars #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

DUPLO Land

DUPLO Land is eigenlijk een soort grote speeltuin, met allemaal huisjes met glijbanen er in. Natuurlijk zijn de huisjes in de vorm van DUPLO, maar ook in de vorm van Fabuland, dat bestaat inmiddels niet meer, maar misschien kun je je het nog wel van vroeger herinneren. Mijn oude Fabuland is bewaard gebleven, bij ons thuis spelen de kids er graag mee 🙂

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, DUPLO Land DUPLO Land #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, DUPLO Land DUPLO Land #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen Naast DUPLO Land zit koffiebar Dolly’s Coffee Shop, een prima plek voor een koffiepauze dus, terwijl de kids lekker spelen.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, DUPLO Land DUPLO Land #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

koffie in Legoland

DUPLO Land heeft ook een een aantal andere attracties, waaronder de DUPLO Planes vliegtuigjes, de DUPLO Express trein (er is ook nog een grotere trein) en de Legondol, een soort mini reuzenrad.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, DUPLO Land DUPLO Express trein #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Miniland monorail en DUPLO Land Legondel #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

LEGO NINJAGO World

LEGO NINJAGO heeft vooral attracties voor wat grotere kinderen. Onze mannen gingen Lloyd’s Lazer Maze in, een soort doolhof waar je laserstralen in een kleine ruimte moet ontwijken. Je kunt daarbij verschillende moeilijkheidsniveaus kiezen.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Lego Ninjago World #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Lego Ninjago World #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Ninjago The Ride sloegen we vanwege de rij even over, de kinderen van Yvette gingen er wel in. Het is een soort 3D vechten met ninja’s. Omdat je met het spel bezig bent zie je dat de eerste keer niet zo duidelijk, dus het is de moeite waard om er twee keer in te gaan, dan beleef je het echt. Deze attractie is populair, dus het is de moeite waard om bij binnenkomst meteen te gaan, dan is de rij nog niet zo lang.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Lego Ninjago World Ninjago The Ride #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Er is hier ook een klimmuur en naast het doolhof staan picknickbanken in het gras, een prima plek voor een broodje, met de Aziatische muziek op de achtergrond. Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Lego Ninjago World #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

LEGOREDO Town

LEGOREDO Town is het wilde westen van Legoland, inclusief de Amerikaanse presidenten in Mount Rushmore, indianententen, kano’s en de Saloons waar je wat kunt eten en drinken.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Legoredo Town #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Spookhuis The Haunted House is vanaf 110 centimeter en onder begeleiding, onze kinderen vonden het fantastisch. Vooral dat je aan het einde van de spookhuisrit omhoog wordt getakeld en naar beneden stort vonden ze geweldig, dat is zo’n lange bank als je ook op de kermis ziet.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Legoredo Town Haunted House spookhuis #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Legoredo Town Haunted House spookhuis #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Legoredo Town Haunted House spookhuis #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

In LEGOREDO Town is ook de achtbaan Flying Eagle, deze achtbaan is een nieuwe attractie sinds 2018.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Legoredo Town Flying Eagle #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Pirate Land

In Pirate Land is er natuurlijk veel water, met boten. We maakten een tocht met de Pirate Boats, die door een piratengrot leidt. Binnen vaar je langs allerlei taferelen van piraten.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Pirate Land #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Pirate Land #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Bij de Pirate Splash Battle proberen de opvarenden van verschillende boten elkaar nat te spuiten, wat tot grote hilariteit leidt op de boten. Wij kwamen hier pas aan het einde van de dag en vonden het een beetje laat om nog helemaal nat te worden, al staan er wel drogers naast, een soort van föhns die je droog blazen.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Pirate Land #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Polar Land

Polar Land staat natuurlijk in het teken van ijs. Wij gingen naar de Penguin Bay, waar van alles wordt verteld over de pinguïns die ze in Legoland hebben. Let wel op hoe laat je gaat, op sommige tijden is het in het Engels, dit kun je op de website opzoeken.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Polar Land #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

De andere attracties in dit deel van Legoland zijn voor grotere kinderen, je moet er minimaal 120 centimeter voor zijn. Mijn vriendin Yvette vertelde dat de Polar X-plorer de engste achtbaan van Legoland is, haar dochter vond het doodeng, maar achteraf vond ze het super stoer dat ze geweest.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Polar Land Polar X-Plorer #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Adventure Land

Adventure Land is een verzameling van avonturen. In The Temple probeer je vanuit een bootje zo veel mogelijk punten te halen door te schieten op lichtjes, zoonlief vond dat heel tof, zijn vader 😉

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Adventure Land The Temple #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Adventure Land The Temple #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

De Fire Brigade had een magische aantrekkingskracht op dochterlief. Toen de mannen in een attractie gingen waar ze te klein voor was hebben wij rustig een half uurtje zitten kijken naar die brandweerautootjes, later zijn de kids er ook nog in geweest. Je moet hier de brandweerauto eerst naar de overkant brengen, daar een brand blussen en daarna weer terug, wie het eerste terug is wint.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Adventure Land Fire Brigade brandweer #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Adventure Land Fire Brigade brandweer #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Voor wat grotere kinderen is er in Adventure Land de X-treme Racers achtbaan, deze is voor kinderen vanaf 120 centimeter. De foto is gemaakt door Yvette.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Adventure Land X-treme racers #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Knights Kingdom

Knights Kingdom is de wereld van ridders en prinsessen, er is ook een restaurant in deze stijl. Zoonlief wilde absoluut in de wildwaterbaan Vikings River Splash en vond het fantastisch dat met name zijn vader er drijfnat uitkwam 😉 Gelukkig was het lekker weer, geen straf dus.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Knights Kingdom Vikings River Splash #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Knights Kingdom Vikings River Splash #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

In de Princess Garden worden spectaculaire shows opgevoerd door ridders en prinsessen, die ook nog eens acrobatische trucs doen en daarbij regelmatig in het water duiken. Dochterlief heeft wel 100 keer verteld dat ze dit het allerleukste vond.

Legoland met kinderen: alles wat je wil weten, Knights Kingdom #leukmetkids #legoland #Denemarken #kinderen

Praktische informatie over een bezoek aan Legoland Billund Denemarken met kinderen

Tickets kopen 

Bestel vooraf tickets voor Legoland, dan hoef je daarvoor niet in de rij te staan. De rij om naar binnen te gaan liep bij ons goed door, maar ik weet niet of dat altijd zo is. Er zijn allerlei websites waarop goedkope tickets met korting worden aangeboden, maar wist je dat er in de Lego catalogus ook een kortingsbon zit? Hiermee kan er per volwassene een kind gratis naar binnen. Haal dus vooraf even een of meer Lego folders bij een speelgoedwinkel. Als je wat langer gaat kun je ook een seizoenspas nemen.

Als je naar Legoland gaat is het handig om thuis al wat dingen voor te bereiken en het is natuurlijk ook gewoon leuk om op deze manier alvast samen uit te kijken naar je bezoek. Op de website van Legoland kun je een plattegrond downloaden. Print deze plattegrond alvast, dat kun je kijken waar je heen wil en als je wat kleinere kinderen hebt ook waar de kids in mogen. Op de site is een interactieve plattegrond waarop je kunt inzoomen, hiermee kun je op de computer je bezoek voorbereiden. Daarnaast is er een Legoland app, waarin je actuele informatie kunt vinden, zoals de wachttijden voor de grote attracties en de tijden van voorstellingen.

Voorbereiding vooraf

Zoals in ieder pretpark, staan de langste rijen bij de spannende attracties voor wat grotere kinderen. Wij zijn er een volle dag geweest, van tien uur ’s ochtends tot acht uur ’s avonds. We hadden ons er zeker nog een dag kunnen vermaken, maar het was niet nodig, al hebben we lang niet alles gedaan. Ga je met wat grotere kinderen die in alle spannende attracties willen, dan zou ik er minimaal twee dagen voor uittrekken.

Neem droge kleding mee of trek de kinderen een sneldrogende UV-kleding aan. Er zijn verschillende attracties waarin je nat kunt worden. Mocht je geen droge kleding bij je hebben, dan kun je je kleding ter plekke drogen in een soort grote föhn.

Een dagje Legoland is voor kleintjes best vermoeiend, het kan dus handig zijn om een buggy of bolderkar mee te nemen, ook om zelf niet zo veel te hoeven sjouwen. Ik zag ook mensen met een boodschappentrolley lopen. Een buggy kun je ook huren in Legoland.

Naast Legoland zit vliegveld Billund Lufthavn, maar vanuit Nederland is het goed mogelijk om met de auto naar Legoland te komen. Vanuit Amsterdam is het zonder pauzes ruim zeven uur rijden.

Je mag in Legoland je eigen eten meenemen om picknicken, maar daarover later meer.

ijs in Legoland

Handig om te weten

Bij binnenkomst in Legoland kun je rechts een plattegrond pakken. Hier liggen ook armbandjes waar je je naam en telefoonnummer op kunt schrijven, voor mochten de kinderen kwijtraken.

Shows en films zijn op bepaalde tijden in het Engels, op andere tijden zijn ze in het Deens of Duits, als je ergens heen wil kun je dat het beste meteen even bekijken, of het van tevoren in de app opzoeken.

Het hele park is mooi groen en netjes. De toiletten nooit ver lopen en ze zijn zeer schoon, er zijn lage wastafels en verschoonkussens.

Honden mogen mee naar binnen in Legoland. Of je je hond er een lol mee doet weet ik niet 😉

spelen met lego

Attracties zijn vaak aan het begin van de dag het rustigste. Je kunt ook de Q Bot pas kopen waarmee je voorrang krijgt op de rij, maar daar betaal je extra voor. De openingstijden van het park zijn afhankelijk van het seizoen, hoe drukker het is, hoe langer het park open is. Veel attracties gaan al één of twee uur voor sluitingstijd dicht, het is dus handig om die op tijd te doen. De Lego winkels blijven wel tot sluitingstijd open en ook Miniland kun je dan nog even rustig doorheen lopen.

Naast de wachtrij van veel attracties staat een grote bak Duplo of Lego, zo is het wachten voor kinderen leuk.

Bij sommige attracties moet je een bepaalde minimum lengte hebben om er in te mogen of mag je onder een bepaalde lengte alleen met een volwassene er in.

LEGO ijsjes in Legoland

Eten en drinken

In Legoland kun je je eigen eten meenemen. Wij besloten om voor overdag broodjes en drinken mee te nemen en ’s avonds in een van de restaurants te eten. Flesjes water kun je bij de toiletten bijvullen.

Als je in een van de restaurants wil gaan eten, dan is het handig om vooraf te bedenken waar je gaat eten. Op de website van Lego kun je het soort eten en de prijzen bekijken, je kunt voor verschillende prijsklassen kiezen, de all you can eat restaurants zijn wat duurder, sommige andere wat goedkoper. Wij gingen eten bij Italian Pizza & Pasta, de ene nam een pizza, de andere een pasta en ikzelf een gezonde salade.

Als het mooi weer is kun je op heel veel plekken picknicken, je hoeft nooit lang te zoeken naar picknickbanken. Zo staan er in Ninjago World leuke picknickbanken in het gras, naast Duplo Land staan er picknicktafels met grote bakken Duplo waarmee de kinderen kunnen spelen, tussen Pirate Land en Adventure Land kun je picknicken in het groen en staan er ook bakken Duplo.

eten in Legoland Billund

Slapen in de buurt van Legoland

Je kunt ook blijven slapen in Legoland. Hotel LEGOLAND ligt in het attractiepark boven Atlantis en naast Miniland en de kamers zijn de stijl van Lego, met piraten, prinsessen, ridders, superhelden of Lego Friends. LEGOLAND Holiday Village ligt vlakbij Legoland, je kunt hier slapen in huisjes in de stijl van Lego Ninjago of het Wilde Westen, wijnvaten, een piraten motel, indianententen en op een camping. In 2019 wordt naast het attractiepark het Legoland Castle Hotel geopend.

Je kunt ook blijven slapen in Legoland. Hotel LEGOLAND ligt in het attractiepark boven Atlantis en naast Miniland en de kamers zijn de stijl van Lego, met piraten, prinsessen, ridders, superhelden of Lego Friends.

Yvette verbleef met haar gezin in Lalandia, een groot vakantiepark in Billund naast Legoland. Overal zijn speelpleintjes en er is veel wat je binnen kunt doen als het weer slecht is. Er is een waterpark met veel wilde glijbanen en verschillende baden, indoor speeltuin, minigolf, sauna, sportschool en verschillende restaurants en café’s. De trampoline binnen was een hit. Yvette boekte via TUI en kreeg daarbij twee passe partouts voor zwembad, Legoland en dierentuin Givskud Zoo erbij, plus een grote doos Lego

Vakantiepark Lalandia in Billund, vlakbij Legoland

Hotel Propellen ligt ook vlakbij Legoland en heeft naast familiekamers, een zwembad, sauna, fitness, restaurant, binnenspeelplaats en speeltuin.

Nog meer leuke plekken om te slapen in Denemarken

Je kunt ook elders in Denemarken verblijven, wat verder van Billund. Zo heeft Landal vijf verschillende parken in het Deense Jutland (het schiereiland waar Legoland op ligt), waarvan twee parken op ongeveer een uur rijden van Legoland. Landal Seawest ligt aan de westkust van Jutland, op ongeveer een uur rijden van Legoland. Landal Søhøjlandet ligt ten noorden van Legoland, niet ver van Aarhus (de tweede stad van Denemarken).

Bogense Strand Camping ligt op het eiland Funen, een uur rijden van Legoland. De camping ligt op een paar minuten lopen van het strand, de haven en de oude stad van Bogense. De camping heeft allerlei voorzieningen, zonder dat het massaal voelt: twee grote speeltuinen en een midgetgolf, een speelkamer binnen, een mooi buitenzwembad met glijbaan en een binnenzwembad met kronkelglijbaan, duikplank en waterspeelgoed. Wij verbleven in een houten cottage naast een van de speeltuinen, maar er zijn ook kampeerplaatsen. Binnenkort lees je op Leuk met kids meer over deze camping.

Ditlevsdal is de grootste bizonfarm van Europa, op het eiland Funen, ongeveer een uur rijden van Legoland. Wij sliepen er in een prairie cottage in Scandinavische stijl, maar avonturiers kunnen er ook in de openlucht slapen in een shelter. De kinderen vermaakten zich in de natuurspeeltuin in het bos en met allerlei prairie spelletjes op het terrein van de farm, zoals boogschieten en lassowerpen. Binnenkort lees je op Leuk met kids meer over ons verblijf op deze bizonfarm.

spelen met lego

Tot slot 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met VisitDenmark en Legoland. Vanzelfsprekend is de inhoud van dit artikel zoals altijd onze eigen mening. Wil je meer weten? Kijk dan op de website van Legoland of download de app, bij beide kun je heel veel nuttige en leuke informatie vinden.

Denemarken is een verzameling eilanden, de grote eilanden zijn met elkaar verbonden via bruggen. Legoland ligt op Jutland, het schiereiland dat vast ligt aan Duitsland. Tijdens onze vakantie verbleven wij op het naastgelegen eiland Funen, op ongeveer een uur rijden van Legoland. In mijn artikel over sprookjesachtig Funen laat ik je onze reis zien naar de hippe stad Odense met haar beroemde schrijver Hans Christiaan Andersen, het aan zee gelegen Bogense, de strandcamping daar, de piratentocht die we er deden, de huifkartocht naar het schiereiland Enebærodde en bizonfarm Ditlevsdal, waar we op safari gingen en sliepen tussen de bizons.

LEGO House: vlakbij Legoland en een must voor de fans

Vlakbij Legoland Billund in Denemarken is sindskort Lego House, een plek die je niet mag overslaan met kinderen. Het is een gebouw in de vorm van Lego blokken, met overal Lego, waar je zo een dag kunt doorbrengen, wij kwamen er helaas niet aan toe. Marijke ging er wel heen en vertelt dat het voor jonge kinderen in de basisschoolleeftijd een paradijs is. Overal heb je de mogelijkheid om zelf iets te maken met Lego, te spelen of te kijken naar mooie bouwwerken. Overal ademt het Lego, tot het restaurant en de kleurrijke dakterassen aan toe. Marijke vertelt op Leuk met kids alles wat je wil weten of Lego House!

LEGO House: vlakbij Legoland en een must voor de fans

Op de verzamelpagina van Denemarken vind je alle artikelen die op Leuk met kids verschenen over Denemarken, van reizen naar Denemarken tot Deense films.

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids