Actieve uitjes in Amsterdam met kinderen


Je denkt er misschien niet zo snel aan, maar in Amsterdam zijn super leuke actieve uitjes voor met kids, zowel voor grote als voor kleine kinderen.

Actieve uitjes in Amsterdam met kinderen

Actieve buiten uitjes voor kinderen in Amsterdam

Jeugdland (Valentijnkade 131) is een natuurspeeltuin met kinderbouwplaats, kinderboerderij en moestuinen, met overal picknicktafels en een heuse rode tractor 🙂

Bij Storm (IJdijk 10) op Zeeburgereiland: een van strandtent met funsportpark Wind ’n Wheels.

In het Amsterdamse Bos zit FunForest (Bosbaanweg 3), een klimbos.

Bij Griffioen Buitensport (Ookmeer Jungle, Willinklaan 7) kunnen kinderen vanaf 8 jaar een feestje vieren. Denk aan kanoën, tokkelen, vlotten bouwen, op de touwbrug, BMX fietsen, bamboe bouwen en meer. Je kunt er een kinderfeestje doen, maar sommige activiteiten ook los.

In Amsterdam oost zit de Jaap Edenbaan (Radioweg 64), waar je kunt schaatsen.

Actieve binnen uitjes voor kinderen in Amsterdam

Clip ‘n Climb (Sportpark Kadoelen 4) is een klimhal bij een binnenspeeltuin. Kinderen kunnen goed worden gezekerd en kunnen tegen allerlei wanden klimmen. Wij gingen er heen met een kinderfeestje, alle aanwezige jongetjes vonden het fantastisch.

Op verschillende plekken kun je wekelijks apenkooien in gymzalen, dat kan onder meer bij Skills en Aapjeskooi. Je kunt er ook je kinderfeestje vieren.

Er zijn meerdere plekken in Amsterdam je stuiterballen kunt laten springen op mega trampolines. In Amsterdam West kan dat bij Bounz (Willinklaan 3), in Amsterdam Oost bij VROG (Kruislaan 222) en bij Jumpsquare (Daniël Goedkoopstraat 1).

Discobowlen of gewoon bowlen kan bijvoorbeeld bij het bekende Knijn (Scheldeplein 3) en Powerzone (De Ruijterkade 153).

Tunfun (Mr. Visserplein 7) is een indoor speelpark in een oude parkeergarage, met graffiti en andere leuke details.

Kinderfeestjes 

Ben je op zoek naar een kinderfeestje? Kijk dan even naar het overzicht met kinderfeestjes in Amsterdam.

Mis jij leuke actieve uitjes voor kinderen in Amsterdam in deze lijst? Dan hoor ik dat heel graag via email op info [at] leukmetkids.nl.


volg Leuk met kids ook op instagram
Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌  Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.