Jeugdland: idyllische speeltuin annex kinderboerderij


Wat een ontdekking, Jeugdland, in Amsterdam Oost. Op zoek naar een kinderboerderij kwamen we er terecht. Je vindt er een volwaardige kinderboerderij, met herten, ezels, paardjes, geiten, konijnen, cavia’s, kalkoenen en parkieten, maar er is nog veel meer.

Jeugdland: idyllische speeltuin annex kinderboerderij

In het midden is een grote speeltuin, met kabelbaan over het water en een heuse rode tractor.

20120916-172010.jpg 20120916-172147.jpg

Daarnaast is er een gigantisch terrein waar iets oudere kids hutten kunnen bouwen van pallets. Aan de andere kant zit een gigantische moestuin genaamd Eetbaar Eiland.

20120916-171537.jpg

En dat alles in een idyllisch decor van groen, wilde bloemen, schattige hekjes en paadjes en die fantastische oude rode tractor.

20120916-180242.jpg

Geen wonder dat er wel tien kinderfeestjes tegelijkertijd waren toen wij hier op zondag waren, hier wil ik als ouder ook wel een tijdje zitten. Voor een kinderfeestje kun je namelijk een vrolijk versierde picknicktafel huren met felgekleurde glaasjes. De organisatie waar je dit heel betaalbaar kunt regelen is Maakland.

20120916-175711.jpg

Als je heel jonge kids hebt moet je er wel rekening mee houden dat er geen hekken voor het water staan, dus in je eentje met twee hummels er heen gaan is wat minder handig.

20120916-184237.jpg

Ook voor oudere kinderen is een droog setje kleding wel handig, voor als ze per ongeluk of expres in het water onder de kabelbaan springen.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.