Behang en muurstickers: de leukste keuzes voor de kinderkamer


Toen de kinderen een nieuwe kinderkamer kregen kon een mooie muur niet ontbreken, met behang en muurstickers. We gingen op zoek naar de leukste keuzes, ik laat je zien waar wij voor gingen en wat we nog meer voor leuks tegenkwamen. Kijk je mee?

Behang en muurstickers: de leukste keuzes voor de kinderkamer

Room Seven heeft heel veel kleurig behang dat toch niet kinderachtig wordt, in onder andere okergeel, roze, blauw, groen en turkooise. Onder meer te koop op de website van Room Seven. Wij gingen voor zoonlief voor behang met grote gele stippen genaamd Yellow Dots, meer foto’s van het resultaat bij ons zie je hier op Leuk Met Kids.

Behang en muurstickers: de leukste keuzes voor de kinderkamer - Room Seven Yellow dots oker geel

image

Voor dochterlief gingen we voor roze behang met geometrische driehoekjes met een heel subtiel oranje streepje van Eiffinger onder de naam “love this wallpaper” bij Karwei, maar dit is helaas alweer uit de collectie.

Behang en muurstickers: de leukste keuzes voor de kinderkamer - Eiffinger roze geometrische ruit driehoek bij Karwei

Ferm Living heeft mooie muurstickers. En omdat ze te leuk zijn plakten we deze neon roze driehoek muurstickers ook op de muur van dochterlief. Zoonlief wilde ook en kreeg koperen sterren, maar hij noemt ze gouden sterren.

Behang en muurstickers: de leukste keuzes voor de kinderkamer - Ferm living neon fluo roze driehoek muurstickers

Behang en muurstickers: de leukste keuzes voor de kinderkamer - Ferm living gouden sterren muurstickers koperen sterren

ferm-living-muurstickers-.jpg.jpeg

Ferm Living heeft ook retro behang, te koop bij Flinders.

ferm-living-behang.jpg.jpeg

Mooi grafisch behang van Roomblush bij Fonq, de meeste prints zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Behang en muurstickers de leukste keuzes voor de kinderkamer

Studio Ditte heeft prachtige behang prints, waaronder het behang op de eerste foto, onder meer te koop bij Fonq en Babypark.

studio-ditte-behang.jpg.jpeg

Studio Ditte heeft ook mooie bijpassende muurstickers, ook te koop bij Babypark.

studio-ditte-muurstickers-.jpg.jpeg

Kek Amsterdam maakt bijzondere muurstickers, van bijvoorbeeld dieren en voertuigen en zelfs een boomstam en is ook te koop bij Bol.com.

kek-amsterdam-muurstickers.jpg.jpeg

Kek Amsterdam heeft gaaf behang, onder meer met Dikkertje Dap en Pluk van de Petteflet van Annie M.G. Schmidt, maar ook allerlei leuke prints en is bijvoorbeeld te koop bij Bol.com.

kek-amsterdam-behang-.jpg.jpeg

Deze laatste is echt te leuk… nu nog een plekje zoeken 😉

Behang en muurstickers: de leukste keuzes voor de kinderkamer


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.