Bewaar de kleinste babykleertjes voor de pop van je kind!


De eerste periode met je kindje is bijzonder en aan de kleertjes die je kind toen droeg bewaar je mooie herinneringen. Wat is er dan leuker dan dat je kind later met die babykleertjes kan spelen?

Zo kun je de allerleukste jurkjes, broekjes, shirtjes en vestjes voor je kind bewaren. Vergeet ook de accessoires niet: sokjes, mutsjes en sjaaltjes.

Bewaar de kleinste babykleertjes voor de pop van je kind!

Als je gaat zoeken naar een pop die babykleertjes in maat 56 past vind je vooral veel levensechte poppen voor volwassenen verzamelaars. Met een beetje zoeken kwam ik echter ook deze Sally peuterpop van Zapf tegen. Veel meisjes kunnen er eindeloos mee spelen en sommige jongetjes trouwens ook, want er is ook een jongenspop Sam. De kleertjes kun je bijvoorbeeld in zo’n leuk koffertje bewaren, die van heel groot tot heel klein te koop zijn.

Als dochterlief wat groter is is krijgt ze de pop met haar eigen babykleding, waaronder kleding die door haar oudere nichtjes is uitgezocht, super leuk voor haar verjaardag. Ik heb nog een mooi klein brocante kastje dat van mijn moeder was, dat kan als kledingkastje voor de pop dienen, mooi symbolisch. En nu maar hopen dat dochterlief van poppen houdt 🙂


volg Leuk met kids ook op instagram
Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌  Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.