Een pop die de kleinste babykleertjes van je kind in maat 56 aan kan


De eerste periode met je kindje is bijzonder en aan de kleertjes die je kind toen droeg bewaar je mooie herinneringen. Wat is er dan leuker dan dat je kind later met die babykleertjes kan spelen? Ik ging op zoek naar een pop die babykleertjes in maat 56 aan kan. 

Als je gaat zoeken naar een pop die babykleertjes in maat 56 past vind je vooral veel levensechte poppen voor volwassenen verzamelaars. Met een beetje zoeken kwam ik echter ook deze Sally peuterpop van Zapf tegen. Hij is ruim 60 centimeter en te koop bij Bol.com. Veel meisjes kunnen er eindeloos mee spelen en sommige jongetjes trouwens ook, de jongenspop in dit formaat afgeschaft. De kleertjes kun je bijvoorbeeld in zo’n leuk koffertje bewaren, die van heel groot tot heel klein te koop zijn.

Bewaar de kleinste babykleertjes voor de pop van je kind!

Zo kun je de allerleukste jurkjes, broekjes, shirtjes en vestjes voor je kind bewaren. Vergeet ook de accessoires niet: sokjes, mutsjes en sjaaltjes.

Als dochterlief wat groter is is krijgt ze de pop met haar eigen babykleding, waaronder kleding die door haar oudere nichtjes is uitgezocht, super leuk voor haar verjaardag. Ik heb nog een mooi klein brocante kastje dat van mijn moeder was, dat kan als kledingkastje voor de pop dienen, mooi symbolisch. En nu maar hopen dat dochterlief van poppen houdt 🙂


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.