Boekentip: Caravanity Camping kookboek


Als je gaat kamperen wil je wel een beetje lekker eten. Daarom mag het Caravanity Camping Kookboek niet missen in je kampeeruitrusting. Behalve dat je heel erg vrolijk wordt van dit mooi vormgegeven boek, staat het vol met makkelijke en lekkere gerechten.

Boekentip: Caravanity Camping kookboek

Nooit geweten dat je zoveel kunt maken op de camping, waarbij de barbecue vaak een hoofdrol speel (wist jij bijvoorbeeld dat je kaasfondue kunt maken van een Franse kaas op de bbq?). Voor de hele dag staan er lekkere gerechten in, van ontbijt en lunch tot snacks, diner en toetjes. Sommige recepten zijn super easy, sommige gewoon makkelijk. Wij gaan dit seizoen met twee kleintjes vooral voor de categorie super easy. Zo staan op mijn lijstje om de komende tijd te maken: pita pizza margherita op de bbq, quesadillas (twee tortillas op elkaar met vulling ertussen), Ceasar pastasalade, zalmwraps, ravioli met groene groenten, eenpanspasta, couscoussalade, ratatouille en Spaanse tortilla. Maar we gaan zeker ook een keer pizza op de bbq maken.

Boekentip: Caravanity Camping kookboek

Tussendoor kun je vergapen aan leuke caravannetjes. Verder bevat het boek een paar handige lijstjes voor de uitrusting van je campingkeuken, van keukengerei tot basisingrediënten. Mijn tip: als je ergens nog een lekker gerecht tegen komt, schrijf het dan op in dit kookboek (of knip het uit en plak het recept er bij), dan heb je een gepersonaliseerd camping kookboek. Nog een tip: maak met je smartphone een foto van je favoriete recepten en archiveer ze in een apart mapje, dan kun je in de supermarkt altijd even snel kijken wat je die avond op de camping wil eten.

Titel: Caravanity Camping Kookboek
Auteur: Femke Cremers
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Te koop: bij onder meer Bol.com


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.