Boekentip: Het grote vaders & zonen voetbalboek

Er is een superleuk boek voor vaders en zonen (en dochters) die van voetbal houden. Vol met feitjes en praktische tips, gewoon voor de leuk of om nog beter te leren voetballen. Het boek is mooi simpel vormgegeven, helemaal in wit, zwart en rood, met heel veel stripachtige tekeningen. 

Boekentip: Het grote vaders & zonen voetbalboek

Terwijl veel moeders vooral nuttige lijstjes aanleggen, verzamelen vaders lijstjes met feiten in hun hoofd. Dit boek staat vol met dit soort feitjes. De bekendste voetballers en hun bijnamen. Grote buitenlandse clubs en hun Nederlandse spelers. Wat profvoetballers verdienen in verschillende landen. Wetenschappelijke kennis over voetbal. De grootste stadions ter wereld. Bekende voetbalhits. De sterkste verhalen. En nog veeeeeeeel meer.  

Boekentip: Het grote vaders & zonen voetbalboek

Daarnaast is er heel veel praktische info over voetbal. De regels in en buiten het veld. Tips en trucs, waaronder schijnbewegingen, penalty schieten en een vrije trap nemen en stoppen. Ook leuk: oefeningen om op een veldje te doen, of juist in de training. Met je zoon… of met je dochter natuurlijk 😉

Achterin het boek kun je van alles zelf invullen. Je beste en slechtste wedstrijd, favoriete spelers en beste opstelling van het Nederlands Elftal. 

Titel: Het grote vaders & zonen voetbalboek

Auteurs: Bert Bukman en Victor Spijkers

Uitgever: Spectrum

Te koop via o.a. Bol.com, ook als ebook 

De Leuke Update

In de Leuke Update vind je nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes. Toffe vakantie locaties, uitjes, knutsel inspiratie, kinderkamer inrichting, boeken, films en nog veel meer tips voor kinderen en tieners. 

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids