Boekentip: Kidsproof Amsterdam, met de leukste adresjes in en rond de hoofdstad


Wat is er leuker dan een dagje Amsterdam? Ik woon er al meer dan vijftien jaar, maar van een dagje de stad in kan ik nog steeds evenveel genieten. Misschien wel omdat je telkens nieuwe plekken ontdekt. In het boekje Kidproof Amsterdam kwam ik ook weer heel veel leuke adresjes tegen!
Boekentip: Kidsproof Amsterdam, met de leukste adresjes in en rond de hoofdstad
Van bladeren in deze reisgids krijg je al zin om de stad in te gaan, het is een heel vrolijk boekje, met mooie foto’s. In het eerste deel vind je typische Amsterdamse uitjes “Geef mij maar Amsterdam”, zoals een canalbike, het Anne Frankhuis en Artis.
20140519-212602-77162251.jpg
Onder de titel “Op pad in de stad” vind je uitjes die veel mensen niet zo snel zelf zullen bedenken, zeker als je niet in Amsterdam woont. Het zijn leuke musea, speeltuinen, bijzondere kinderboerderijen, autoracen voor kids, bootje varen, strand Blijburg en meer. Het zijn niet alleen leuke adresjes in de binnenstad, maar ook in de buitenwijken, die veel andere reisgidsen overslaan.
20140519-212601-77161707.jpg
Nog een stukje verder buiten de binnenstad gaat “De stad uit!” Wat dacht je van een boottocht naar Pampus, een safari bootje in landelijk Noord Holland of kanoën in het Amsterdamse bos? Zelf heb ik alvast een ritje in de Museumtramlijn in mijn agenda gezet, daar gaat onze kleine tram- en treinfan zeker enthousiast van worden.
20140519-212602-77162777.jpg
Bij een reisgids ontbreekt “Eten en slapen” natuurlijk niet, met de meest kindvriendelijke restaurants, hotels en bed & breakfasts van Amsterdam. Verder staan er allerlei leuke rubrieken in het boekje, zoals shoppen met de meiden en shoppen met de mannen, picknick and the city, ijsvrij en festival-fever. Dit boekje moet je zeker in je tas hebben als je met de kinderen naar Amsterdam gaat!

Titel: Kidsproof Amsterdam, de leukste adressen in en rond de stad
Auteurs: Fee van ‘t Veen, Roos Stalpers
Uitgever: Mo’Media
Te koop bij o.a. Bol.com


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.