Boekentip: Yoga zonder les

Je weet het, yoga is zo goed voor je, juist als je drukt bent, maar ja, waar haal je de tijd vandaan om naar les te gaan? Daar speelt YOGA ZONDER LES op in, met vijftig yoga series om zonder les te doen. Voor thuis, op je werk, op reis of als je ergens wacht.

Boekentip: Yoga zonder les

De yoga series zijn ingedeeld op onderwerp: yoga op reis, thuis, je werk, voor vrouwen, voor je plezier, voor een strak lichaam, voor na de actie, voor je conditie en voor je geest. Ideaal voor jonge ouders is natuurlijk yoga voor je afweersysteem, net als de series voor op je werk en die voor overbelaste ruggen. De serie heupopeners is goed voor alle moeders. Op mijn persoonlijke lijstje komen yoga bij het opstaan en bij voor het slapen (in sommige gevallen yoga na een lange dag, want die serie is er ook). Mijn tip: maak een foto van je favoriete yoga serie(s), zodat je die altijd bij je hebt in je smartphone.

Sinds we Relaxklets hebben (waar ik eerder een review over schreef) is zoonlief gek op yoga. Samen probeerden we de oefeningen uit. Door de duidelijke plaatjes kon zelfs hij de oefeningen makkelijk meedoen. De zonnegroet sprak bijvoorbeeld enorm tot de verbeelding, maar ook yoga om je boze bui te beheersen is voor een peuter heel geschikt 😉

Boekentip: Yoga zonder les

Titel: Yoga zonder les, 50 series voor thuis of waar dan ook
Auteurs: Emma Silverman, geïllustreerd door Kerri Frail
Uitgever: Spectrum
Te koop: bij onder meer Bol.com, als paperback of e-book.

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids