Boekentip: Yoga zonder les


Je weet het, yoga is zo goed voor je, juist als je drukt bent, maar ja, waar haal je de tijd vandaan om naar les te gaan? Daar speelt YOGA ZONDER LES op in, met vijftig yoga series om zonder les te doen. Voor thuis, op je werk, op reis of als je ergens wacht.

Boekentip: Yoga zonder les

De yoga series zijn ingedeeld op onderwerp: yoga op reis, thuis, je werk, voor vrouwen, voor je plezier, voor een strak lichaam, voor na de actie, voor je conditie en voor je geest. Ideaal voor jonge ouders is natuurlijk yoga voor je afweersysteem, net als de series voor op je werk en die voor overbelaste ruggen. De serie heupopeners is goed voor alle moeders. Op mijn persoonlijke lijstje komen yoga bij het opstaan en bij voor het slapen (in sommige gevallen yoga na een lange dag, want die serie is er ook). Mijn tip: maak een foto van je favoriete yoga serie(s), zodat je die altijd bij je hebt in je smartphone.

Sinds we Relaxklets hebben (waar ik eerder een review over schreef) is zoonlief gek op yoga. Samen probeerden we de oefeningen uit. Door de duidelijke plaatjes kon zelfs hij de oefeningen makkelijk meedoen. De zonnegroet sprak bijvoorbeeld enorm tot de verbeelding, maar ook yoga om je boze bui te beheersen is voor een peuter heel geschikt 😉

Boekentip: Yoga zonder les

Titel: Yoga zonder les, 50 series voor thuis of waar dan ook
Auteurs: Emma Silverman, geïllustreerd door Kerri Frail
Uitgever: Spectrum
Te koop: bij onder meer Bol.com, als paperback of e-book.


volg Leuk met kids ook op instagram
Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌  Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Add your Biographical Info and they will appear here.

2 Comments
Jo

Het boek yoga zonder les kan ik nergens meer kopen. Weet jij een goed alternatief? Bedankt voor je hulp!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.