Filmtip: Cats op zoek naar Kattopia

Er is een leuke nieuwe film in de bioscoop: Cats op zoek naar Kattopia. Het is een spannende tekenfilm over katten, die op zoek gaan naar het kattenparadijs. 

Raf en zijn vader Banjer zijn tegenpolen. Banjer is een echte huiskat, hij vindt het heerlijk om lekker lui op zijn kussen te liggen. Raf wil daarentegen de wereld ontdekken. Als Banjer vertelt over Kattopia, denkt Raf dat zijn moeder daar woont. Kattopia ligt helemaal aan de andere kant van de stad, maar dat houdt Raf niet tegen. Hij knutselt net zo lang tot hij op een raket naar de andere kant van de stad kan vliegen.

Filmtip: Cats op zoek naar Kattopia

Wanhopig gaat zijn Banjer zijn zoon achterna, geholpen door Ar, de papegaai. Ondertussen blijkt de weg naar Kattopia vol gevaar te zijn. Raf zit al snel in de problemen, maar komt gelukkig een oude vriend van zijn vader hem helpen. Het is een kinderfilm, dus uiteindelijk komt het natuurlijk allemaal goed.

De film is voor kinderen vanaf 6 jaar. Ik keek de film met mijn zoon van zeven jaar en dochter van vijf jaar. De jongste vond het wel spannend, maar niet te spannend. Het is best een ingewikkeld verhaal, maar desalniettemin vond ze de film heel leuk. Ook de oudste vond de film een aanrader.

Heel tof, ik mag een set van vier kaartjes cadeau geven voor Cats op zoek naar Kattopia! De vrijkaartjes kun je gebruiken in alle bioscopen in Nederland waar de film draait. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en laat via onderstaand formulier weten waarom jij graag deze set zou willen winnen. Wie weet winnen jullie deze mooie prijs! Deze winactie loopt tot en met zondag 28 april.

Update: de winnares is bekend, Ingrid gaat binnenkort met haar kinderen naar Cats op zoek naar Kattopia in de bioscoop.

Stap 1: schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hiermee ontvang je maximaal twee keer peer maand de nieuwsbrief van Leuk met kids, vol inspiratie én winacties. Alleen nieuwsbrieflezers kunnen deelnemen aan deze winactie, als je de nieuwsbrief al ontvangt kun je stap 1 en 2 overslaan.

Stap 2: bevestig je inschrijving

Ga naar je emailbox, open de mail van Leuk met kids blog en bevestig je inschrijving. Heb je niks ontvangen, dan zit de mail misschien in je spam folder.

Stap 3: neem deel aan de actie

Deze actie is beëindigd.

Door deelname aan winacties van Leukmetkids.nl ga je akkoord met de volgende voorwaarden:
*Na afloop van de winactie neem ik via email contact op met de winnaars. Als de winnaar binnen 24 uur niet reageert kan ik besluiten nieuwe winnaar te kiezen.
*De voornaam van de winnaars maak ik bekend in dit artikel.
*Prijzen worden beschikbaar gesteld door externe bedrijven. Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat winnaars hun prijs naar tevredenheid en op tijd zullen ontvangen, maar ben niet verantwoordelijkheid voor leveringsproblemen of externe bedrijven die afspraken niet nakomen.
*Adresgegevens en mailadressen zal ik alleen aan andere bedrijven doorgeven als dat nodig is voor het versturen van de prijs.
*Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids