Cupcakes versieren: dit heb je nodig

Cupcakes versieren

Buiten is het koud, dus binnen maken we het gezellig. Muziekje aan, kaarsen aan, potje thee, wat lekkers op tafel en knutselen maar. Of we knutselen wat lekkers, namelijk cupcakes!

Cupcakes versieren: dit heb je nodig

Cupcakes versieren: dit heb je nodig

Je kunt cupcakes of muffins kopen of zelf bakken, met dit dit recept voor cupcakes of een bakmix. Je gebruikt de cupcakes waarschijnlijk niet allemaal, het restant kun je invriezen en af en toe een paar cupcakes uit de vriezer halen om te versieren.

Cupcakes versieren: dit heb je nodig

Wij gebruikten decoratie van Dr. Oetker bij Albert Heijn:

☆Iets om de versiersels te plakken, zoals decoratiestiften of glazuur.

Decoratiemix, er zijn heel veel verschillende soorten, wij gebruikten Unicorn mix, Regenboog fantasie en Kerst fantasie.

Decoratiebloemetjes.

☆Wat kleine snoepjes, bijvoorbeeld mini mallows of beertjes.


🎪 101 tips om de kids thuis te vermaken tijdens de Corona uitbraak
Update: kids hotspots & musthaves
💌 Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.