De allerfijnste yoga filmpjes op YouTube

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Vroeger ging ik naar yoga klasjes, maar sinds de kids er zijn is dat lastig te plannen. Ze zijn óf tijdens het spitsuur thuis, óf zo laat dat ik liever thuis blijf. Gelukkig staan er op YouTube hele fijne yoga filmpjes!
De allerfijnste yoga filmpjes op YouTube

Het YouTube kanaal van Yoga with Adriene is heel fijn, echt een top tip van een collega mama uit de klas van mijn zoontje 🙂 Adriene is super Amerikaans, maar ook heel nuchter en grappig en haar yoga heel fijn. Haar oefeningen hoef je niet super zwaar te maken, maar je kunt het wel doen door de bewegingen dieper te maken, ideaal voor beginners en gevorderden dus. Ik ben zelf nu 30 Days of Yoga aan het doen (iedere dag 15 tot 30 minuten yoga doen), echt een aanrader. Ik doe het tegelijkertijd met een maandje zonder suiker en alcohol, na deze maand ben ik helemaal fit, klaar voor de feestdagen… Daarna blijf ik de yoga van Adriene zeker doen, ze heeft ook allerlei andere filmpjes, waaronder ochtend- en avondyoga, yoga voor als je boos bent, yoga voor beginners, yoga om af te vallen, travel yoga, yoga voor als je ziek bent, power yoga en nog veel meer.

De Amerikaanse David Lurey heeft een heel fijn filmpje voor ochtendyoga, als je dit gedaan hebt is je lijf helemaal lekker los.

Yoga Today heeft heel veel yoga filmpjes, bijvoorbeeld Yoga for Kids, deze staat nog op mijn uitprobeerlijst.

Be Fit heeft heel veel Engelstalige fitness filmpjes, waaronder ook meer dan honderd yoga filmpjes.

Wil je de filmpjes naar je televisie streamen maar heb je geen smart tv? Dat kun je bijvoorbeeld oplossen met een Chromecast. Je plugt hem in je televisie, zet de app op je smartphone of tablet en vervolgens kun je YouTube filmpjes of hele playlists op je televisie kijken. Meer weten? Lees dan even mijn review.

Zo maak je van je gewone tv een smart tv met een Chromecast

 

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Nieuw op Leuk met kids blog

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.