De leukste boeken voor opa’s en oma’s


Het meeste bekende boekje voor opa’s en oma’s is denk ik wel Opa en Oma Pluis, minder bekend is dat er ook een versie in het Twents is, Opa en Oma Pluus.
De leukste boeken voor opa's en oma's

Het grote opa en omaboek is een voorleesboek speciaal voor opa’s en oma’s. Het gaat over al die dingen die je met opa en oma doet en bevat verhaaltjes van heel veel verschillende schrijvers, waaronder Burny Bos, Dick Bruna en Annie M.G. Schmidt.
De leukste boeken voor opa's en oma's

Er is nog een boek met de titel Het grote opa en oma boek, een voorleesbundel met rijmende verhalen over opa’s en oma’s, van Carry Slee, die trouwens ook heeft bijgedragen aan het andere boek.
De leukste boeken voor opa's en oma's

Een heel ander boek is Opa voor beginners, over alle leuke dingen die een opa moet kunnen om de leukste opa van de wereld te zijn. Voor oma is er de variant Super Oma, over hoe alleen een oma haar kleinkinderen kan verwennen.
De leukste boeken voor opa's en oma's

Het Opa en Omaboekje bevat alle vragen die je als kind aan je opa en oma wil stellen. Hoe ze elkaar kennen, hun leukste vakantie, waar ze trots op zijn en dit kun je allemaal samen invullen.
De leukste boeken voor opa's en oma's

In Oma en opa vertellen over jou! staan allemaal vragen die opa en oma voor hun kleinkind kunnen beantwoorden over de eerste vier levensjaren.
De leukste boeken voor opa's en oma's

Leuk om cadeau te geven aan opa en oma!


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.